Et nyt efterårsoutfit for under 1000,-

Going out in army green

 photo ll6316_zpsgzxc2ut5.jpg

Mit outfit fra i går, hvor vi var ude at spise. Armygrøn er et godt alternativt til sort. Man føler man får lidt farve, uden at bevæge sig alt for langt væk fra sin comfortzone. Jeg ville nok føle mig som et fastelavnsris hvis pelsen i fjer var i en farvestrålende nuance, men i army bliver den altså ret lækker. Det er ikke så fedt når både materialet er meget opsigtsvækkende og farven også er det. Så kommer det nemt til at “råbe” lidt til hinanden synes jeg.

Så kom jeg alligevel i en farvet pels denne sæson, og kan krydse den af på sæsonens modehitliste (hvis altså jeg havde sådan en…). En fjerpels er et cool og billigere alternativ til de noget dyrere pelse i farver, så det er en god genvej til at få looket uden at skulle sprænge budgettet totalt. We like ;)

 photo ll6317_zpsex40rwhx.jpg

Støvlerne er et samarbejde mellem Rützou og Mentor, jeg jeg er virkelig ked af, at jeg ikke købte flere par dengang man kunne få dem. Det er virkelig de mest behagelige støvler med hæl jeg ejer!

 photo ll6315_zpsq9kryawv.jpg

Ringene er hhv. fra Carré og Pernille Corydon, og så en jeg selv har designet med tekst fra en af mine yndlingssange fra Libertines.

 photo ll6318_zpsg2gnz3rd.jpg

Pelsen er fra Style Butler og kjolen fra Black Lily, tasken fra Chanel og halskæde fra Ellos fra det tidligere indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Et nyt efterårsoutfit for under 1000,-