Søndag i skoven

En af de dage + et semi-impulskøb af karakter!

 photo ll6322_zps7l8nhtwe.jpg

Kan I huske billedet fra min gamle header? Måske jeg skulle genintroducere det, nu med lækre, lange glimmernegle? Nej? Jeg lagde dette billede op på Insta i går, af Filucas nyindkøbte Halloween-handsker, og billedet beskriver egentlig meget godt min dag i går. Havde bare brug for at fjolle og hygge med familien, efter en af de der dage, I ved.
I går formåede jeg bl.a. at brænde indersiden af min ene hånd helt vildt på varm suppe. Tabte skålen på vej ud af ovnen, og selvfølgelig ned på min hånd, og da jeg sprang op og rystede den brændende suppe af, blev det selvfølgelig spredt ud over hele køkkenet, inkl. på det nyvaskede tøj. Selvfølgelig var det skriggul karrysuppe… Derefter formåede jeg at træde i spidst legetøj på gulvet, og lukke køkkenlåggerne på mine fingre flere gange. Hvorfor er der bare nogle dage, hvor man er klodset konstant?

På mere ulykkelig vis fik jeg også igen en skade i mit knæ ved løb i går. Ved ikke om I kan huske det, men for et halvt års tid siden fik jeg en ret voldsom knæskade efter løb, hvor jeg nærmest ikke kunne gå i flere uger. Jeg har holdt meget igen med løb siden, og har gået mange lange ture i højt tempo, for at træne det op igen. Da jeg i går skulle løbe efter Sixten på cykel, var det åbenbart nok løb, for knæet sagde stop igen. Øv øv øv. Er seriøst bange for, at jeg aldrig kommer til at løbe rigtigt igen :(

Var pænt nede over det, så besluttede, at nu skulle det være; Hvis jeg ikke kan løbe, så vil jeg have en ordentlig cykel! Den jeg har nu har jeg tidligere fortalt jer om. Den er rustet fast i 3. gear (den har så også kun 3), og den er skæv efter den er blevet væltet flere gange (ikke noget der burde gøre en alm. cykel skæv, det siger lidt om kvaliteten). Så hov, nu flytter der en ny cykel ind, og den blev dyyyyyr (men lækker!!).
I stedet for at købe to cykler der var ok, så valgte jeg at købe én som er super. Det betyder så også, at den er udstyret med barnestol, og bliver den jeg kommer til at køre med Sirius på. I en luksusverden kunne det være fedt at have en “ego-cykel”, og så en mere “mor-agtig”, men jeg sprængte altså budgettet med en kombi :)

Skal hente den i dag, og smider lige et billede på Insta, den er nemlig ret så fin, hvis jeg selv skal sige det (ja, jeg gik også efter farven, ha ha) ;)

   

2 kommentarer

 • Sikke nogle vilde hansker :-)
  En god cykel er alfa omega, jeg glæder mig til at se dit nye lyn på IG.
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, de er lækre ikk ;) Og ja, jeg glæder mig også helt sindssygt til at få den faktisk. Håber knæet holder til en tur :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Søndag i skoven