En af de dage + et semi-impulskøb af karakter!

Efterår i mørkeblå

Indlægget indeholder affiliate links.

Jeg er super draget mod mørkeblå dette efterår. Har altid godt kunnet lide nuancen, men dette efterår er det klart den farve jeg foretrækker at sætte sammen med selvfølgelig det oplagte sort og grå, men også mørkegrøn, lyserød og bordeaux bliver gode kombinationer.

Nu jeg alligevel sidder og hviler knæet, har jeg fundet nogle sager, som ville udgøre 3 perfekte efterårssæt med udgangspunkt i mørkeblå:

 photo ll6325_zps1nclxa1q.jpg

Jakken fra Mango ligner noget der kunne være fra Iro, men til at betale. Sat sammen med den grå bluse med enkle detaljer, nederdelen fra Inwear med diskrete striber, halstørklædet med den fine blå nuance som genganger fra jakken -og så et par rigtige “Camille-agtige” støvler fra Gestuz, så er jeg good to go ;)

 photo ll6324_zps3gkibe9h.jpg

Så kom MbyM skjorten online! Sammen med den enkle skindnederdel fra TGTBB, tasken fra Leowulff og den helt fantastiske pelsjakke synes jeg den udgør et virkelig lækkert og eksklusivt sæt. Manner, den jakke der!!

 photo ll6323_zpsvrrcplsx.jpg

Mega fin frakke fra Maison Scotch og ligeså strikkjole fra Style Butler. Sidstnævnte af den slags der bare bliver en klassiker i garderoben, om det så er til strømpebukser eller læderleggings. Sneakers’erne er fra Sam Edelman. Havde egentlig lidt glemt det mærke, som ellers står bag flere af mine favoritstøvler, og ville elske at tilføje disse til efteråret.

Koden: bloggersdelight, giver i øvrigt 15% rabat på womens fashion hos Boozt ved køb over 499,- i dag og i morgen. Den gæler ikke nedsatte varer og designerbrands, men jeg har testet, og de mærker jeg normalt kigger mest på gik altså fint igennem med rabat. Det er selvfølgelig ikke vildt meget, men nu jeg alligevel lavede shoppeindlæg, så får I den med :)

Jeg er så sindssygt shoppe-fristet for tiden, yndlingssæson og masser af nye varer er skidt for mig ;)

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

En af de dage + et semi-impulskøb af karakter!