Perfekt søndag i Aarhus

3 køb der får mig, og måske dig, gennem vinteren.

Indlægget indeholder affiliate links.

Jeg sad lige og tænkte over hvilke nøgleting -eller “key items” hvis vi skal holde det smart- jeg har til den kommende vinter. Der er selvfølgelig en hel del i min garderobe jeg ikke ville undvære, men der er bare nogle ting som altid fungerer, ligemeget hvad sæsonen ellers dikterer, ligemeget hvor meget hvedebrød og sukker der blev indtaget dagen i forvejen, og ligemeget hvad dagen byder på af udfordringer.

3 ting jeg har været rigtig glad for, og bliver igen, er disse 3 ting:

 photo ll6302_zpsac94wjka.jpg

Strikken fra MbyM er fra den nye kollektion, men det er næsten en kopi af den jeg har fra sidste år, som jeg virkelig har brugt meget. Også som højgravid og i tiden efter. Den passer til alt, og længden gør, at man netop kan bruge den til leggings, og generelt er den bare super hyggelig og lun. Min er blevet vasket mange gange i maskinen, og pasformen er stadig som ny. Jeg bruger den også ofte som hyggetrøje hjemme med bare ben :)

Jeg har valgt at tage disse læderleggings med, også fra MbyM, da de har en fornuftig pris, og kvaliteten plejer at være god. Jeg har dem desværre ikke selv, men synes de er super fine med lynlåsene og lommesyningerne, så de også kan gå for et par bukser, samt lukningen bagtil, så de skulle sidde bedre til, og ikke glide ned. Sidstnævnte jeg jeg selvfølgelig ikke, men sådan plejer det at være når de har en mere fast lukning. Læderleggings er perfekte til vinteren, da de giver en rigtig god varme, samtidig med, at de er bløde og komfortable. De kan styles meget forskelligt, og går både til hverdag og fest. Jeg ville ikke undvære et par i garderoben, og hvis jeg tager mig lidt sammen, så kan jeg snart passe mine igen :)

Halstørklædet er ligeledes blevet til en klassiker i garderoben. Dette er fra TGTBB, og det har jeg valgt fordi jeg synes pris og kvalitet spiller utroligt godt sammen, og jeg selv bruger mine 3 flittigt. De har en god fylde, og er ultra bløde, det er vigtigt for mig. Jeg har et i hhv. lyseblå, elektrisk blå og pudder, men denne sæson drømmer jeg om et helt enkelt gråt, enten lyst eller mørkt. Helt basic og klassisk. Og hey, hvis man har unger i klapvogn, er det et super lækkert tæppe, skal jeg hilse fra Sirius og sige ;)

1 kommentar

  • Maren

    De læderleggings ser da så fede ud. Er bare for jeg må ha et par endnu da jeg allerede bor i mine , som jeg også gjorde hele sidste vinter :)
    Lige noget andet Camille, vil du lave en lille oversigt over de gode steder i Aalborg? Du har nogen cafeer og restauranter der ser hyggelige ud og hvis der er andet must see. Jeg skal på kursus deroppe i 4 dage i november. Så der bliver sikkert tid til både kaffe, mad , shopping og se lidt. Kh M

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Perfekt søndag i Aarhus