Udsalgsvarer til næste sæson!

Vores Pavillon

Nu fik jeg fulgt Filuca i skole, puttet Sirius, og dermed blog-tid ;) En af de ting jeg har fået rigtig mange henvendelser på, er den pavillon vi har sat op i haven. Den er virkelig også god, og jeg havde slet ikke forestillet mig hvor meget vi rent faktisk kom til at bruge den. Vi har siddet der til langt ud på natten, for med et tag der tager duggen når den falder, og så en lille terrassevarmer der kan stå der inde, er der dejligt.

 photo ll6176_zpsbicgz4vx.jpg

Selve pavillonen var super billig, og for det ikke skal være løgn, kan jeg se den nu er nedsat til 800,- hos Jysk. Så kan man selv vurdere hvor mange sider man vil sætte i -men husk at tage dem af hvis det blæser meget (bitter erfaring, ha ha).

Vi har nogle gamle lounge-møbler, som desværre har haft deres kampe med den hårde sommerblæst. De er derfor ikke specielt pæne længere (de bør nok skiftes næste år, men pyt). Det kan dog løses med masser af hyggelige tæpper og puder. Jeg er ret vild med skind og pels sammen med grovvævet uld og bomuld. Fårepuderne her er f.eks. fra Ikea, så det behøver ikke at være dyrt.

 photo ll6177_zpsprz0x0sp.jpg

Derudover er der pyntet op med lanterner, solcellelamper, lyskæder og en ildkurv fra Ikea, og så pompom-lignende dimser fra Søstrene Grene (som min mand dog ikke er verdens største fan af, men synes altså det “lukker” så fint i den ene side der vender ud).

 photo ll6175_zpsl3hovyap.jpg

 photo ll6178_zpsewy0nj6s.jpg

Og så lige et tip. Lyskæderne fra Ikea bliver drevet af solenergi (så smart! så tænder de selvom man ikke er hjemme, og man behøver ikke have dårlig samvittighed over strømforbruget). Det helt smarte er dog, at selve opladeren (eller solfangeren om man vil) passer perfekt ned i de huller der er lavet i taget af pavillonen. Så de sidder fast af sig selv, og man kan bare vikle dem rundt. Har taget et billede, men ved ikke lige hvor tydeligt det er.

 photo ll6179_zpsu0k2si8y.jpg

Igen, husk den danske sommerblæst, så der skal være nok ledning til at taget kan lette en smule (igen, bitter erfaring, der røg lige 4 kæder…).

2 kommentarer

 • Rikke

  Det ser super hyggeligt ud. Hvordan står den fast på jorden? Kan man sætte den på en træterrasse eller er der nogle spyd der skal stkkes ned i jorden ved hjørnerne??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Der kan sættes spyd i, men man kan også bare lægge fliser på som vægt. Det har vi gjort, som du måske kan ane på et af billederne.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Udsalgsvarer til næste sæson!