Flashback Friday - Mønstrede kjoler

Navnefest

 photo ll6214_zpsbxdmmvnn.jpg

Beklager stilheden herinde og på Regnbuen, men det skyldes sådan set ham den lækre sag her. Vi har nemlig haft travlt med at holde stor navnefest for Sirius i går, så al tid er gået med at gøre klar -mad, pynt og planlægning, og i dag kommer så til at gå med oprydning, og så skal de største unger ind og se den nye animationsfilm “Inderst inde”, så det ikke bare bliver en totalt kedelig dag for dem.

Vi har valgt ikke at døbe nogle af vores børn, da vi synes det er en beslutning de selv skal træffe senere i livet, så det ved hvad de siger ja eller nej til. Sådan var det også for mig, og det var jeg utrolig glad for. Jeg valgte i øvrigt at blive døbt som pre-teen, og synes det var en stor oplevelse at overvære (og at kunne huske) min egen dåb. Det føles godt at have taget det ansvar og den beslutning selv, også selvom jeg egentlig ikke rigtig bruger det eller tænker over det i min hverdag.

Jeg har flere indlæg i tankerne, og jeg vender tilbage for fuld styrke i morgen. Hyg jer i det gode vejr så længe :)

2 kommentarer

 • Sara

  Sødeste billede!

  Jeg blev heller ikke døbt, og valgte det selv fra som teenager. Mine to små døtre er heller ikke døbt, så de får også valget senere.
  Jeg håber du vil dele nogle billeder fra navnefesten, til inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Kan sagtens følge dine tanker, og det er jo ikke nødvenndigvis et fravalg men et frivalg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Mønstrede kjoler