Store, bløde krøller med krøllejern

In an Instant

 photo ll6209_zpscsoefuu3.jpg

Jeg var lige lidt stille i går herinde. Det skyldes at hele dagen gik med arbejde i haven, og så kunne jeg ikke få mig til at sætte mig ind til computeren -mens andre knoklede udenfor. Det er vist ikke helt fair. Totalt u-mode-agtigt (selvom mine handsker godt nok er i hvidt læder, ha ha). Vi fik bl.a. kørt 2 tons granitskærver ind (og der var endda for lidt), og det er godt nok en effektiv ansigtspeeling, skal jeg hilse og sige. Pyh, sådan en omgang stenstøv er hårdt for huden. Til gengæld er det også en yderst effektiv work out, så man kan jo ikke få det hele ;) Jeg er egentlig ikke den store fan af havearbejde, men det er bare så lækkert når det ER gjort (og der er desværre nok at gøre endnu).

Nu har jeg så 4 Europaller jeg gerne vil lave et eller andet med, men jeg kan simpelthen ikke bestemme mig… Sig endelig til hvis I har gode tips, jeg er jo totalt handy, eller…

Nå, men når I synes jeg er lidt stille herinde, så kan I jo altid fange mig på Instagram, både her på @clamour4glamour og på @ridersontherainbow.

2 kommentarer

  • Camilla

    Min veninde hat lavet en duper fin loungesofa til haven en 4 paller, en madrass og en masse puder. Et sofabord med hjul under (og evt en glasplade ovenpå) er også altid et hit

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine

    Det er rigtig fint at lave et læhegn med plantekasse af paller. Du har nok set dem men på højkant med dem. Søm en bund under de der så stikker ud, beklæd dem med plastik indvendigt og plant. Man kan evt male pallen først :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Store, bløde krøller med krøllejern