Chanel-chic

I din radio

 photo ll6170_zpsgoktg3ag.jpg

Jeg vil lige tippe jer om, at jeg er at finde på P4 i morgen mellem kl. 14 og 15. Jeg deltager i en quiz om mode, og jeg skal dyste mod Jim Lyngvild. Ha ha, måske det er dumt at tippe jer, hvis nu det bliver pinligt for mig -men der skal nu meget til før jeg bliver flov ;) Jeg har takket ja fordi der er rig mulighed for at få talt om forskellige emner, og forhåbentlig bliver det sjovt! Og så skal jeg da slå ham Jim, ikk ;)

6 kommentarer

 • Jeg skal da høre med, når du banker ham Jim i mode-quiz ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Uh uh, nu ikke begå hybris ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Brixtofte

  Jo for s…. Slå lige den irriterende Jim-boy.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Mit vinder-gen har det altid skidt med at tabe :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kan man heppe på Knock-out i første runde :smile:

  Jeg får altid problemer med fodtøjet, når ham Jim toner frem, krumme tæer går ikke godt sammen med stiletter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ha ha, så må vi vist finde sumo-dragterne frem, og tror sgu han er pænt stærkere end mig… er han ikke viking? ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Chanel-chic