Drik olie og få lækker hud!

Hvor skal man bo i Hamborg? Her!

 photo ll6212_zps1pflfybk.jpg

Ok, det er ikke en underdrivelse når jeg skriver, at jeg får minimum 2 henvendelser hver uge, der gå på hvor man skal bo i Hamborg. Altså, man kan jo altid bare snuppe det billigste på Hotels.com (det har vi også gjort flere gange), men helt ærligt? Det aller bedste er Adina Apartment Hotel. Vi vender tilbage gang på gang (er vist snart oppe på 10 gange!), og synes virkelig det er det bedste sted til pengene (burde snart få noget rabat, ha ha, men må nøjes med bonusnætterne fra Hotels.com-klubben).

Jeg har skrevet om det tidligere, men det er vist på tide med en gentagelse.

Adina er i høj grad perfekt til børnefamilier, flere venner der rejser sammen, eller et par der gerne vil have mulighed for at lave mad selv (der er virkelig gode supermarkeder lige udenfor, og man sparer en del penge på mad!).

 photo ll4087_zpszo59v9u6.jpg

Her er en lille pool og spa (og det er faktisk ofte svært at finde til rimelige penge i Hamborg) til fri afbenyttelse. Det er selvfølgelig til stor glæde for ungerne! Det er små lejligheder med eget køkken, stue (med sovesofa) og evt. soveværelse og altan, hvis man vælger de store lejligheder. Det giver en god ro, når ungerne kan have deres eget værelse, og man ikke alle skal sove i det samme rum. Så kan forældrene jo også sidde længere oppe og hygge med et glas vin på altanen ;) Er man et vennepar eller veninder, er det jo hyggeligt at dele lejlighed, men også meget rart at man har hvert sit soveværelse.

 photo ll4588_zpsazcu8pga.jpg

Det er også dejligt, at man kan handle i enten Rewe eller Edeka der ligger lige udenfor hotellet (eller hos bageren, der er brødet dog lidt dyrere), og man kan sidde sammen og spise morgenmad i fred og ro -og spare nogle penge på madkontoen.

Det er nemt at gå ind til Neustadt derfra (der hvor alle butikkerne ligger), også for ungerne. Det ligger dog også stadig i nem gå-afstand til St. Pauli (og f.eks. Dom/tivoli og skøjtebanen -eller Millerntor hvis man er til fodbold), og undergrundsstationen St. Pauli er 2 min. derfra.

Selve hotellet er i rigtig god stand, og der er en hyggelig reception med lille pejs, hvor man kan sidde og nyde et glas.

 photo ll4586_zpse6qhpn3s.jpg

Vi har hotellets restaurant til gode, men lige rundt om hjørnet ligger en perle af en fransk bistro, “Petit Bonheur”, som er vildt god. Super lækker mad, hyggeligt, og de er som bonus meget glade for børn!

 photo rr187_zps9rvfghdq.jpg

Der er mulighed for at parkere i hotellets egen p-kælder, hvor elevatoren selvfølgelig kører lige til døren. Vi har endnu ikke oplevet at der ikke var en plads, men ellers kan man booke i forvejen, ligesom man kan booke en babyseng.

Har egentlig ikke så mange billeder fra hotellet, men I kan bl.a. se det her.

Indeholder affiliate links.

5 kommentarer

 • Line

  Enig! Det er et genialt sted for børnefamilier. Hotellets restaurant kan dog ikke anbefales til andet end morgenmad. Morgenbuffeten er dog rigtig god :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak, havde det på fornemmelsen. Menukortet ser meget “hotelagtigt” ud, og dermed ikke specielt spændende. Vi har altid spist morgenmad i det lille køkken, langt billigere jo, men måske vi en dag bør prøve hotellets morgenmad :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine F

  Godt tip med hotel i Hamorg; det er sådan en skøn by. Min favorit er SIDE på Drehbahn. Vildt lækkert hotel og det allerbedste er ubetinget deres morgenbuffet. Lige et tillægspørgsmål: Hvor er din fine dynejakke fra, som du har på på altan-billedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pedersen

  Tusind tak for svaret. Jeg er een af dem der har spurgt et par gange. Og har også læst dine tidligere indlæg om Hamborg. Det er min første tur til Hamborg idet jeg altid tidligere har valgt Berlin.. Frygter at jeg kommer til at gå rundt i Hamborg og tænke “det minder om Berlin meeeennn…” Jeg har nu kun hørt godt om Hamborg og at det har sin egen “feel” og er mindst ligeså iinteressant som Berlin. Så jeg glæder mig bestemt. Adina Apartments nåede jeg ikke i denne omgang men besluttede at bo “privat” igennem Airbnb men hvis Hamborg er et hit så tager vi det næste gang. Knus fra Aarhus, Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Drik olie og få lækker hud!