Rosagyldne favoritter

Drik olie og få lækker hud!

Nogenlunde sådan sagde min kosmetolog til mig, sidst jeg var der. Jeg fortalte om min ældste søns tørre hud, og hvordan jeg egentlig synes vi har prøvet alt. Så anbefalede hun MK olierne der kan drikkes, og dermed arbejde med huden indefra. Havde godt hørt om dem, men ofte skal der lige en god anbefaling til, før at man forsøger sig. Det giver jo også meget god mening, at når man smører olie på huden, så trænger den ind i det yderste lag, men kan jo aldrig nå helt dybt ned. Derfor er det også nødvendigt at tilføje fugt indefra.

 photo ll6211_zpsrpbgrzev.jpg

Han har nu drukket et shot af denne de sidste par uger, og jeg kan allerede se en klar forbedring i hans hud. Han siger også selv, at han ikke klør længere, og alene det er jo det hele værd! Han skal selvfølgelig stadig smøres med olie efter bad osv. men vi behøver ikke smøre ham morgen og aften længere. Faktisk kan man også sagtens bruge MK olien på huden, men da det er en dyr olie så sparer vi lidt på den, og bruger f.eks. en kæmpenatlysolie fra Weleda i stedet.

Det er heldigvis ikke et problem at få ham til at drikke det. Jeg blander det op med en smule mælk og tilføjer så lidt kakaopulver, så det bliver et kakaoshot, som han selv kalder det.

Jeg skal afsted til kosmetolog i morgen igen, og der har jeg besluttet mig for at købe en MK olie med hjem til mig selv. Der er nemlig forskellig slags, og den Sixten bruger hedder “O”, og er generelt til hele familien. Den der hedder “W” er særligt udviklet til kvinder, og har bl.a. fokus på hormonbalance og allergi (jeg har nemlig også en smule tendens til eksem eller tørre pletter så snart vejret bliver en smule koldt og fugtigt igen).

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Rosagyldne favoritter