Hvor skal man bo i Hamborg? Her!

De bedste brynfarver

Det har det seneste stykke tid handlet om bryn, bryn, bryn i modebranchen. De smalle øjenbryn er blevet erstattet af en bredere model, og med den tendens så flyttede diverse serummer, børster, gels og farver for alvor ind på makeuphylden, og saloner med speciale i bryn begyndte at skyde op.

Det kan virke som lidt af en jungle, så som helt alm. privatperson, vil jeg dele min yderst beskedne brynrutine.

Grundlæggende så mener jeg, at man er pænest med den brynform man er født med. Jeg har fra naturen ikke super brede, tunge bryn, og det ville virke totalt mærkeligt at køre Cara Delevigne-bryn til mit ansigt. Jeg tror på at fremhæve det man har, og selvfølgelig lige tilpasse og forfine formen en smule. Modetendenser i skønhedsbranchen kan være lidt farlige at blive fanget af, for det ændrer virkelig ens udtryk meget med to tunge, mørke bryn over øjnene hvis man ikke har det naturligt, mens en orange sweater er lidt nemmere at se bort fra.

Jeg har fundet, synes jeg da selv, en ret fin løsning.  Jeg bruger en farve der bedst kan beskrives som en kølig mellembrun, og den er virkelig pæn -hverken for lidt eller for meget farve.

Beklager billedet, men det er de sørgelige rester af især min blyant. Det er tegn på at det bliver brugt ;)

 photo ll6213_zpsisjojb3x.jpg

Det er lidt forskelligt om jeg bruger øjenskyggen eller blyanten, men farven er nærmest identisk. En blyant kan godt give mere “malede” bryn, men denne her (den er fra Yves Rocher, det er ikke lige til at se) er genial. Den har en pudderagtig konsistens, og er meget nem at arbejde med og blende naturligt ind. For en som mig, der ikke har så meget forstand på teknikker og den slags, er sådan en sag guld værd, og jeg kan på ingen måder undvære den i min makeuppung. Den holder også helt vildt godt på farven hele dagen.

Det er mere hipt og moderne at bruge en øjenskygge/brynfarve og påføre med pensel. Det skulle give mere naturlige bryn, da farven kun sætter sig i hårene. Det kan dog være lidt problemetisk hvis man virkelig ikke har ret meget bryn. Der er blyanten med pudderkonsistens nok nærmere at foretrække, det bliver nemlig ikke så malet, som hvis det er en mere fedtet blyant. Egentlig synes jeg ikke der er en store forskel på blyanten og denne, så det er også lidt hvad der føles bedst. Dog er øjenskyggen nemmere at gøre lettere i looket, men synes så til gengæld heller ikke farven holder helt så godt hele dagen. Det kan dog hjælpe hvis man “låser” farven fast med en gennemsigtig gel, hvilket i øvrigt også kan være virkelig pænt og “groomet”.

Skulle jeg vælge én af dem, så snupper jeg blyanten, da den hurtigt giver et pænt resultat der holder hele dagen -og den har jeg faktisk brugt i et par år efterhånden.

Blyanten fra Yves Rocher er i farven “Cendré”, og findes lige her (få i øvrigt 50,- ekstra at shoppe for med koden Autumn50).

Øjenskyggen fra Mac hedder “Coquette”, og findes lige her.

Indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Hvor skal man bo i Hamborg? Her!