Gummistøvler <3

Chanel-chic

 photo ll6169_zpso4fvi1ql.jpg

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker Chanel. I takt med at jeg har fundet sikkerhed (og tilfredsstillelse… kan man sige det?) i den stil og det look jeg har, tiltaler Chanels stil mig mere og mere. Kontrasten mellem de rå kanter og det fintvævede stof, og kæderne som kontrast til den feminine quilt. Det er et tidløst look, og det fascinerer mig meget mere end noget der er hot én sæson. Udfordringen er selvfølgelig at gøre looket personligt, så man ikke bare ligner en der har rullet sig i en Chanelbutik. Omend det ville være lækkert, er det jo ikke specielt personligt. “Heldigvis” sætter priserne jo også en stopper for det ;)

Der er jo mange der laver quiltede tasker, to-farvede sko og bouclé, også til priser der ligger langt fra Chanel, så stilen er egentlig relativt nem at få. Zara f.eks. er mestre i det! Iro er det til dels også på deres egen måde, de trækker det i en mere rock’et retning, som jeg personligt er stor fan af. Bare man undgår deciderede kopier med logo osv. Det er bare altid dårlig stil.

I går var vi nede og høre TV2 på havnen og se kæmpe fyrværkerishow. Der skal efterhånden en del til at imponere mig på fyrværkerifronten, men hold nu op, det var det vildeste show jeg har set.

Jeg var i efterårslook for at holde varmen ;)

 photo ll6168_zps3j3pvwft.jpg

Jakke og kjole fra Zara, rullekravebluse fra Mango, tørklæde fra Lala Berlin, ballerinaer og taske fra Chanel ;)

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Gummistøvler <3