Mine nøgleord for efterår 2015

C4G på P4

 photo ll6173_zpsvdvd6mx3.jpg

I går var jeg jo i radioen for at dyste mod Jim Lyngvild i en modequiz. Ved nu ikke hvor meget mode som sådan der lige var over det, men sjovt var det! Jim virkede som en super sød fyr, og generelt var der bare masser af god karma. Tror I jeg vandt? Lyt til udsendelsen lige her,  jeg advarer på forhånd om, at den tager en time ;) Jeg kan afsløre, at der kommer masser af nye yderst relevante detaljer frem, så som at jeg faktisk ønsker mig en trailer (ved dog bare ikke lige hvor jeg skulle parkere den…).

Hav en dejlig fredag, og nyd solen derude!

Cx

3 kommentarer

 • Camilla Pedersen

  Ha ha det var sjovt. Underligt at høre din stemme efter at ha’ fulgt din blog i vel snart fem år:-)
  Smil fra Århus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En trailer er også meget praktisk at have. Det er helt mærkelig at få sat en stemme på dit ansigt. Normal er det jo min indre stemme, der fortæller dine indlæg, men her er det 100% C4G :)

  Knus http://www.blueducklings.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ha Ha, jeg ser frem til instapics af Camille på rov i Fleggaard

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mine nøgleord for efterår 2015