Nye indlæg på Regnbuen?

Som mor…

… så datter ;)

 photo ll6162_zpsdnsumrfl.jpg

Jeg måtte lige forbi Chanel, da vi var i Hamborg. Jeg købte noget jeg har i forvejen, som jeg absolut ikke kan undvære. Skal nok vise jer det, men måske I kan regne ud hvad det er, det er ikke så svært ;)

Og nej, jeg har ikke købt noget Chanel til Filuca, har knapt nok råd til noget selv :) Men de var simpelthen så søde i butikken, at de pakkede en af deres kameliablomster ind til hende, så hun også fik en pose. Det er da god kundeservice!

5 kommentarer

 • Ej hvor fint, sødt af dem :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Årh, hvor lækkert! Ville ønske jeg havde råd til noget fra Chanel! Syntes det er pisse god kundeservice, at give din datter en lille pose

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sødt at hun fik en blomst ^^. Glæder mig til at se hvad du har købt! ;)

  TheNormcoreRebel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Ihh, hun må da ha’ været pavestolt! Rigtig fed kundeservice! Mon ikke de tænker langsigtet og sikrer sig en fremtidig kunde ;) Og jeg vil faktisk sige at den butik i Hamborg er den jeg har befundet mig bedst i, og fået den allerbedste kundeservice i. Det kan MANGE af de andre Chanel-butikker altså lære noget af. Jeg har endda helt droppet et køb i Chanel butikken i Amsterdam, fordi ekspedienten var SÅ snobbet og ligeglad med mig, så hun skulle altså ikke have en rød reje af mig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sødt af dem, men hun er vel også en fremtidig kunde ;-)
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Nye indlæg på Regnbuen?