Sommerpunch

Olaplex – En redning til mit afblegede hår

 photo ll6137_zpsk3ioude7.jpg

Jeg var ved frisøren forleden for at få opdateret de lyse lokker. Her fortalte de mig om det helt nye “Olaplex”, som iblandes farven, og går ind og genopbygger håret. Meget kort fortalt så genskaber det svovl og saltsyreindholdet i håret, så håret føles stærkt, og der meget sundere ud. Det er et molekyle, der ikke indeholder silikone, olie, sulfater, parabener, ftalater, DEA og andet skidt -og så er det heller ikke testet på dyr, det er vigtigt for mig.

Jeg er jo yderst glad for mine lyse lokker, men har jo også tidligere skrevet, at jeg er ked af, at håret bliver så smadret af det, så jeg takkede ja til at prøve det. Prisen afhænger af hvor meget farve man skal have i, jeg gav ca. 300,- for det der skulle blandes i mine reflekser (jeg får rigtig mange). Selve behandlingen består af 3 trin, det første iblandes som sagt farven, det næste påføres lige efter og så kan man købe trin 3 med hjem (250,-) for at vedligeholde det en gang om ugen.

Nu har jeg fået vasket håret i mine egne produkter hjemme, stylet det som jeg plejer, og jeg må altså sige OMG, det er altså virkelig godt. Mit hår føles stærkt og sundt, også spidserne der ellers var svært medtagede efter sidste omgang affarvning. Det er ikke blevet tynget eller mere fedtet, det er bare lækrere a la mit naturlige hår.

Det er selvfølgelig en ekstra udskrivning, men hvis man vil gøre noget godt for sit hår, så kan jeg altså virkelig anbefale det. Jeg får ikke affarvet mit hår uden igen, det er helt sikkert. Også selvom det kommer til at koste mig. Nu er der måske mulighed for at der kan komme lidt længde på, uden det bliver helt sørgeligt at se på :)

Der er ikke så meget info om det endnu, men jeg kan se at man kan få oplyst nærmeste forhandler/frisør på 26 38 03 80.

13 kommentarer

 • Simone gabriella jensen

  Har ventet lige siden nyheden kom frem på into the gloss, om olaplex. Det er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, det lader det altså til at være :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Det lyder spændende! Må vi ikke se billeder af håret? :)

  Just a note: et molekyle er, når flere atomer er sat sammen via kovalente bindinger, så altså sulfat er fx også et molekyle. Det er en del af de nævnte ting vist. Salte er ikke, de hænger sammen elektrostatisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jo, men det ligner egentlig meget sig selv, bortset fra at jeg ikke har hårolie osv. i spidserne som jeg plejer for at få det til at se sundere ud :) Og ja, men molekylet her indeholder ikke de nævnte ting -det står der i hvert fald når man læser om det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Frisør Trine Ruth – søg på hende på facebook. Hun laver det og har lagt mange billede på af hår før og efter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik behandlingen ifm. klipning i sidste uge, og jeg må tilslutte mig begejstringen: aldrig før har mit hår været så sundt, lækkert og medgørligt! Og så er mit krusede heste-hår er oven i købet blevet erstattet af de lækreste slagekrøller. ;)
  Jeg blev klippet af Hans ved Anthon Tzannis i Århus – han kan helt sikkert anbefales, hvis du nogenside er på de kanter. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Hvis du søger på Guy Tang inde på YouTube, så kan du se, at han bruger det praktisk talt hver gang han farver hår. Og det er de smukkeste resultateter han får hver gang! (Nogle vilde farver, men så smukke!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Pedersen

  Hvilken frisør besøgte du her i Aalborg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Rosa Bengtson

  Det fåes også hos Sar|Guldbæk i Nørregade Aalborg

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Sommerpunch