Som mor...

I nye Zara-sager

Det blev endnu en sen update i dag. Det skyldes at det er min mands sidste ferieuge, og jeg vil nyde tiden ekstra meget sammen nu han er hjemme. Ooog så malede jeg lige en masse ting udenfor der i den grad trængte -ikke særligt glamourøst, men det er hverdagen jo heller ikke altid. Nu var overskuddet der og tiden til det. Så lige nu sidder jeg med slatne arme på sofaen, maling over det hele, og snupper et par afsnit af “Banshee” mens ungerne sover.

Outfittet her er fra Hamborg, efter jeg lige havde været et hurtigt stop i Zara ;)

 photo ll6163_zpsopguxvvi.jpg

Jakke, sandaler og nederdel fra Zara, bluse fra Maché, og så er der lige lidt taske fra Chanel.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Som mor...