Flashback Freitag ;)

Hey fra Hamborg!

 photo ll6156_zpsobbh2pyj.jpg

Ja, som I var nogle der havde gættet (og måske set på Instagram), så befandt jeg mig lige i Hamborg. Faktisk har vi brugt et par dage i DK på at køre derned, men det skriver jeg mere om senere. Nu skal vi lige “lande” ordentlig hjemme igen, og jeg vender tilbage med outfits, turinfo, og lidt shopping senere (ja, jeg var i Chanel, men ved faktisk ikke lige hvor spændende mit køb er… dog strengt nødvendigt, eller noget…).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Flashback Freitag ;)