Mit næste køb: All Star Ox

Flashback Friday – The Beginning

 photo ll6127_zps8nnsxgwk.jpg

Pyh, bloggen fylder 7 år i næste uge, så  denne uges tilbageblik er helt fra den spæde start. Jeg har udvalgt nogle af de allerførste outfits, og her er vist kun point for selve outfits’ene, ikke rigtig for den tekniske formåen. Det er mere for at vise, hvor  meget der er sket -og så alligevel ikke. For mit vedkommende ville jeg faktisk hoppe i alle disse outfits uden at blinke i dag. Faktisk hænger det hele der næsten også endnu, pånær lige det af det der er til salg her. Med årene er jeg blevet mere minimalistisk i min smykkesmag, men faktisk stod jeg forleden med et hårbånd igen, så alt er relativt.

Selve teknikken er blevet meget forbedret, og det er der også store krav til i dag. Jeg synes dog vi skal passe på, at blogs ikke bliver alt for professionelle i deres udtryk. Så synes jeg personligt at meget af charmen forsvinder. I takt med at flere og flere virksomheder og brands åbner deres egne blogs, så kan det bliver sværere og sværere at kende forskel på en  firma-blog og en upersonlig blog. Det er jo bare min mening, men da vi modebloggere kom frem i DK, og blev populære, så var det i høj grad fordi vi kunne tilføje modebilledet noget personlighed som dengang ikke fandtes på den måde. Det må vi ikke glemme!

I takt med Instagrams lyserøde perfektionsfiltre som vi har en tendens til at se online-verden igennem, så er det vigtigt at huske hvor vi rent faktisk kommer fra. For mit vedkommende er det Aalborgs villakvarter, langt væk fra smart moderæs og vilde fester. Det har aldrig rigtig sagt mig noget, og det gør det fortsat ikke. I virkeligheden kan jeg faktisk bedst lide bare at være her, sammen med mine venner og min familie. Jeg går helt sikkert glip af en masse networking ved at holde mig relativt isoleret heroppe, men det var jo netop sådan det startede -det der drev mig til at begynde at blogge- og det holder jeg fast i. Jeg begyndte ikke at blogge for at designe min egen tøjkollektion, men er dybt taknemmelig over, at det har været muligt, sammen med en masse andre sjove ting. Især fordi jeg bare er en helt alm. pige fra Aalborg. I det hele taget har bloggen bragt mange rigtig gode oplevelser med sig, og det håber jeg den vil blive ved med (hvis I gider blive ved med at høre på mig, ha ha).

Jeg er glad for, at I har fundet vej til min blog, både jer der har været med helt fra start (og jeg har på fornemmelsen, at I er overraskende mange faktisk!), og jer der bare lige kigger forbi. Jeg har nogle skønne følgere på Instagram/FB. Det er jer læsere af bloggen, og jeg føler at jeg deler noget med mine venner, når jeg lægger billeder op derinde. 1000 tak for det!!

Det her indlæg skulle jeg jo egentlig først lave på torsdag, hvor der er “rigtig” fødselsdag, men nu fik I det alligevel. Så må jeg finde på noget andet på torsdag, heldigvis er der altid mere at sige ;)

   

10 kommentarer

 • Anne D

  Et lille for-tillykke med bloggens fødselsdag. Tænk engang 7 år, jeg har læst med (næsten) fra starten :) Din var den første blog, jeg begyndte at læse fast og jeg læser fortsat troligt med :) Og lidt pudsigt fandt jeg forleden to JKC armbånd i gemmerne og lur mig om ikke de kommer på igen :) Tillykke igen og tak for en skøn blog :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  TIlltkke med de 7 år :)

  Jeg har læst med i snart 5 år. Din var den første blog jeg begyndte at følge fast og jeg blir i hvert fald hængende :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt at se! Og tillykke med de 7 år! :)
  Du må have en rigtig lækker weekend!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  Wow, 7 år og du inspirerer stadig :-) Stort tillykke med bloggen og resultatet af den. Jeg følger trofast med på snart 5. år :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S.

  Åh, bliver helt nostalgisk af at læse dine ord og se de gamle billeder. Det er rigtig sjældent, jeg får skrevet en kommentar, men det er alligevel lidt sjovt (for mig) at tænke på, at jeg har klikket ind på din blog stort set hver dag i lidt over seks år vil jeg tro – jeg er 30 nu, så siden jeg var 24 – der sker alligevel en del på de år, men det er altid og stadig inspirerende/lærerigt/hyggeligt at kigge herind. Hvor jeg har fulgt mange andre bloggere lidt on/off fordi jeg bliver træt af deres selvfremhævelse eller andet, så har jeg fulgt dig non stop og gør det stadig selvom jeg har skåret gevaldigt ned på blog-læsnings-tiden efterhånden som jeg er gået fra at være studerende til at have et travlt arbejdsliv. Det blev lagt, og det jeg i virkeligheden nok bare vil sige, er at jeg altid er glad for at kigge herind, og at jeg håber, at du fortsætter mange år endnu. Hav den dejligste sommer med din familie :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vildt at du har blogget i syv år :O Syv år, Niller! Haha. Jeg har fulgt med siden omkring 2009, tror jeg. Så ikke helt fra starten, men jeg kan helt sikkert godt følge udviklingen i blogs. Mange er begyndt at kunne erstatte magasiner, og som du skriver, er det på sin vis ærgerligt – synes jeg i hvert fald, netop fordi jeg også er fan af blogs pga. den personlighed de bidrager med og tilføjer til mode eller hvadenten bloggen nu handler om :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Maria

  tillykke Jeg mener jeg ‘opdagede’ din blog via eurowoman – kan det passe, at du bloggede fra deres hjemmeside dengang?
  Er stadig med – men mine (vores) sorte Sam edelman-speakers med nitter er -desværre – døde i mellemtiden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Synes det så befriende med en blog fri for diverse events og smarte fester, som jeg personligt ikke rigtig kan relatere til. Så fortsæt endelig i samme stil. Du gør det simpelthen så godt. Og stort tillykke med de 7 år.. Glæder mig til at følge dig fremover :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria

  Tillykke jeg har fulgt med næsten fra da du startede! Kan stadig huske de “hovedløse” kollager

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med bloggen! Den er et ligeså stort hit som den altid har været :)

  – Sara // http://www.sara-siger.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mit næste køb: All Star Ox