Festivalstemning fra Nibe

Endnu et festivaloutfit

 photo ll6118_zpsrvveghiu.jpg

Jeg havde lige et festival-outfit mere fra Nibe, hvor de mange striber gør det ud for farver ;) Det blev en sen update i dag, men havde glemt at jeg havde endnu en tid til laser af tatovering, så kom først til computeren sent. Jeg har lagt et billede på Insta af tatoveringen efter første omgang laser + helingstid, og om nogle uger lægger jeg op af anden gang som jeg fik i dag, til de af jer der følger med. Min hud kunne dog godt reagere bedre på laseren, så selvom det går hurtigt kunne det godt gå endnu hurtigere. Men pyt, så længe det bliver pænt. Min mand fik første behandling af en i dag (også på halsen, lavet på samme tidspunkt som min… han får den fjernet af samme grund som mig), og hans er nærmest væk allerede. Typisk!

 photo ll6121_zpswx8ybk1m.jpg

Outfittet her er fra i fredags på Nibe, hvor den stod på chai latte (og en anelse ondt i hovedet), inden en rigtig fin Love Shop koncert, på trods af fraværet af både Hilmer Hassing og Henrik Hall. Aldrig det samme, men der er jo ikke rigtig nogle alternativer. Vi ville have nået Cisilia, men kom ikke afsted i tide. Hun er ellers alt for cool! Til gengæld snuppede vi De Eneste To igen, og det er jo altid godt, omend showet og setlisten var meget a la Northside.

Øv, jeg har altså helt festival-blues. Jeg vil have mere!!

 photo ll6120_zps98pdulw9.jpg

 photo ll6119_zpsa22oztjx.jpg

Blonde tee fra Part Two, shorts fra H&M, taske + solbriller fra Chanel og Converse All Star Ox (lige nu nedsatte).

Nå, jeg vil ud at nyde de sidste solstråler, og plante nogle krydderurter i en af mine krukker. Vigtigst er mynte -kan I gætte hvorfor? ;)

Indeholder affiliate links.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Festivalstemning fra Nibe