Flashback Friday - Hvem slukkede for varmen?

Zzzzzzzzz

 photo ll6086_zpsdzgan0sj.jpg

Der er mange ting man bliver bedre til med alderen, men at drikke alkohol er bare ikke en af dem? Selvom man ikke engang drikker specielt meget, så kan det bare mærkes i kroppen dagen efter. Så jeg har været lidt stille herinde (min mand vil nok mene, at jeg også burde have været mere stille her på den anden side af skærmen, ha ha), og bare hygget med ungerne. Jeg fik lige lyst til at beskære vores rosenbusk og ordne beddet, havde brug for at være lidt aktiv i stedet for at sumpe helt hen i egen selvmelidenhed ;) Lige indtil det går løs igen i weekenden til Nibe festival -will I ever learn ;)

2 kommentarer

  • Bare rolig, vi andre bliver heller ikke klogere. Selvom tømmermændene gerne straffer os, men man skal nyde legen mens den er god :P

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Hvem slukkede for varmen?