Farvel til en tatovering

Striber på stranden

 photo ll6044_zpsaciuxzw6.jpg

Et sent hej fra mig i dag, da jeg langt om længe er landet i sofaen for mig selv. Når der endelig er fridage for hele familien står den på max familietid, og så fik jeg ikke lige forprogrammeret noget. I dag har vi været ude at se Filucas afslutning med ballet, den store unge! I går fik vi fejret fars dag med manér. Morgenmad med gaver, derefter tur til Vesterhavet, og så hjem til 3 retters menu kokkereret af yours truly! Det er virkelig sjældent jeg sætter fødderne i et køkken, men i dagens anledning var jeg lidt nødt til det. Det gik faktisk også overraskende godt; Tartar til forret, så confit de canard og til sidst hjemmelavede profiteroles. Kan godt mærke på både hoved og krop at der var vin til middagen, er jo virkelig ikke i træning! Derfor er det nok meget godt, at manden er taget ud til en ven for at se fodbold, og jeg kan dø langsomt på sofaen med bland selv slik herhjemme.

I får lige hele outfittet i morgen, lige nu føler jeg mig nemlig lidt som den der Rune Klan figur, der er en kvinde som ligger i sengen, og bare ikke ooooorker noget. Det er mig i dag. Ved faktisk ikke, om jeg overhovedet orker at holde øjnene åbne mere ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Farvel til en tatovering