Flashback Friday - Gummistøvle-vejr

Køb mit tøj her :)

 photo ll6076_zpseup8g1co.jpg

Hov, en lidt senere update end lige planlagt, men her er jeg :D Jeg hintede jo om, at jeg nu endelig får solgt lidt ud af garderoben, og jeg nåede også at smide lidt info ud på mine andre sociale kanaler (så husk at følge dem, ha ha). Jeg blev for et stykke tid siden kontaktet af to søde piger, som på bedste iværksættervis havde planer om en webshop, hvor det skulle være muligt at købe tøj fra os større bloggere. Jeg tog imod ideen med kyshånd, da jeg desværre ikke har tiden til at stå for sådan noget selv. Så i stedet for at indlevere tøjet til en anonym kommissionsbutik, hvor I læsere alligevel aldrig ser det, så går det til dem i stedet. Der er samtidig også en stor sikkerhed og service for jer! Tingene bliver nemlig sendt yderst hurtigt og sikkert, og så er der endda 14 dages fortrydelsesret. Desuden har der også været flere øjne og hænder inde over tingene, så stand, priser osv. er ikke kun vurderet af mig. Det synes jeg er super rart :)

Der kommer hele tiden nye ting op (også fra de 3 andre bloggere), så hold øje med shoppen løbende. Og hey, giv endelig lyd hvis der er bestemte ønsker til ting jeg skal smide derind :)

Tag godt imod dem. De er super arbejdsomme, leverer en god kundeservice og brænder for deres ide! I finder min shop her.

   

8 kommentarer

 • Mette Hingelbjerg M. Pedersen

  Jeg har spurgt på din facebook, men prøver også lige her.
  Vil du være interesseret i at sælge din Zara cardigan, som du har på på billedet her
  http://iconicsecondhand.com/produkt/shorts-str-36-2/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Nej, ikke lige umiddelbart, men jeg vil gerne overveje det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Bovbjerg

  Ideen er god, men desværre fremstår hjemmesiden meget uprofessionel med tonsvis af stave- og grammatikfejl. “Alaxander”, “Marlene Birger”, “paliet”, “army jakke”. Jeg tror, mange læsere forventer en højere standard.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg har sendt din kritik videre :) Dog er servicen i top, og du ved jo hvor tingene kommer fra (og de er gode, ha ha).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna Bovbjerg

   Haha, ja det er også rigtigt! Det var altså ikke for at lyde særligt sur, jeg syntes bare, det var lidt synd :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Selvfølgelig, dejligt du gider! Personligt har jeg ikke lige haft så meget tid til at kigge noget igennem nemlig :) Prøv at kigge nu, ved de har været ved at se på det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh la la!! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:
  Kunne du måske være interesseret i at sælge denne: http://clamour4glamour.com/2011/07/frequency/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Nej desværre, det er en gave fra min mand -ikke så tit han giver mig tøj (umulig opgave, ha ha).

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Flashback Friday - Gummistøvle-vejr