Drengehæng en torsdag

Flashback Friday – Hvem slukkede for varmen?

 photo back-beach1_zpsrq8uhxb1.jpg

Juni måned er næsten gået, og jeg tænkte derfor mit fredagstilbageblik skulle handle om juni sidste år. Da jeg sad og kiggede outfitbilleder igennem gik det op for mig, hvor kold juni måned har været i år. Jeg gik med bare ben i begyndelsen af juni sidste år, og det holdt hele måneden. Jeg har ikke været i shorts endnu, og dage med bare ben kan tælles på én hånd. Såeh, er der ikke lige nogen der vil tænde for varmen? Det ser dog ud til at den skulle komme i næste uge, så lad os satse på god karma til Roskilde og Nibe festival!

Fun fact, i øvrigt lå Sirius og boblede inde i min mave på alle disse billeder, men det kunne jeg jo ikke lige sige dengang :)

 photo fredag-graa-teksturer0_zpsuwsw4dmw.jpg

 photo perfect-day-ice-cream1_zps6kfn0f4y.jpg

 photo deconstructed-summer0_zpswoiehdbw.jpg

 photo different1_zpssromzcab.jpg

 photo slow-sunday0_zpsqvgurtad.jpg

 photo shorts-og-strik-skoven4_zps4mqdm0ii.jpg

 photo bodystocking-loose-pants-high-heels0_zpsg128howw.jpg

 photo weekend-bliss1_zpscmu4ozet.jpg

 photo wearing-pink3_zpsgseiaxkv.jpg

6 kommentarer

 • Jeg elsker virkelig at man stadig kan se din stil på dine billeder selvom de er et år gamle. Der er sådan en fin rød tråd, og det gør også at de her billeder fra juni sidste år, stadig er ret brugbare og inspirerende, synes jeg :)
  Og så krydser jeg også fingre for godt vejr snart! – også selvom jeg ikke kan passe mine shorts, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helt enig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hansen

  Hvor er den flotte, hvide tee fra ? Som du har på, på billedet med de mønstrede lange bukser og hælene.

  Den ser bare så pæn ud, på den der hverdags chick måde uden det bliver forvasket bomuld style :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Den er fra The Bodystocking, og er en body :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabine

  Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor dit outfit er fra på billedet, hvor du har en sort/hvide/blå trøje på(holder ved en Chanel taske) og billedet under :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Trøjen er fra Second Female, og shortsene fra H&M. Strikken nedenunder har jeg selv designet, og shortsene er fra American Vintage :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Drengehæng en torsdag