Basic jersey skirts

Drengehæng en torsdag

 photo ll6085_zpsopbf1cs7.jpg

Jeg har været oppe siden kl. 5, dog med en powernap i morges (lige præcis kort nok til jeg ikke faldt rigtigt i søvn, men nåede at blive irriteret over at blive vækket). Sirius har fået smag for de tidlige morgener, og det er sgu også lidt svært at sige nej til en smilende, tandløs pølse (meeen når klokken er 5 så kan man altså godt!). Meget lidt konstruktivt jeg har fået lavet i dag, men jeg har da i det mindste præsteret at drikke en masse kaffe ;) Billedet her er ikke fra i dag, men det kunne det lige så godt have været (faktisk ligger der netop et næsten identisk på Regnbuens Instagram). Sidder nemlig og hænger med mine drenge i sofaen, og overvejer mit næste træk. Det bliver nok noget med noget man kan spise…
Jeg skal til 90’er fest i morgen, og sidder og vurderer, om jeg skal gå all-in og komme med bar mave. Noget der seriøst ikke er sket siden 97-98. Altså, vi taler på Taylor Swift måden, skal sgu ikke vise navle, SÅ frisk en pige er jeg ikke ;P I kan faktisk allerede nu se et preview MED bar mave på bloggens Instagram (@clamour4glamour), it’s no joke! Faktisk har jeg også den sorte nederdel på fra indlægget nedenunder. Nu må vi se. Hvis jeg drikker nok kaffe (og undlader at spise de flødeboller der står ude i køkkenet), og laver nogle mavebøjninger (man skal jo starte et sted, ikke?) så kan det måske godt gå… ;) Ok, det med flødebollerne er urealistisk, det er dem fra Spangsberg, de SKAL spises ;)

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Basic jersey skirts