Tip! Kimono på budget

Kom en kop nærmere det uventede (og mig!)

Sponsoreret af Gevalia.

 photo ll6027_zps4hmbhqy6.jpg

Her forleden dumpede der dette lille forkælelsessæt ind ad min dør -just what I needed! Masser af instant kaffe med GOD smag (jeg laver altid lige en kop af det vand der er til overs, når jeg har lavet en flaske til Sirius), og mørk chokolade der passer perfekt til -der mætter efter to stykker, min badevægt takker og bukker!

Jeg har nemlig takket ja til at deltage i Gevalias seneste kampagne, der handler om at falde i snak med en fremmed, og se hvad der sker. At turde tage kontakt til en man ikke kender, eller kun kender perifært. Eller måske ham der den lækre, men nu er jeg jo taget, og Kit Harington er nok også lidt langt væk -formoder vi ;)

Jeg synes det er så ironisk, at vi aldrig har været så aktive som nu på de såkaldte sociale medier, men hvor sociale er de lige, når ensomheden blandt unge aldrig har været større?

Hvordan kan vi blive bedre til at opsøge nye relationer? Det vil jeg gerne være med til at sætte lidt fokus på, synes faktisk det er lidt af en pligt mit medie taget i betragtning ;) En af mulighederne kunne netop være det at dele en kop kaffe med en fremmed. Lad os være ærlige, det er tit meget grænseoverskridende at skulle tage kontakt for første gang, men det er som om det bliver lidt lettere hvis der f.eks. lige er en kop kaffe, noget lækker musik, kulørte lamper og loungestemning. Sidstnævnte ting står Gevalia heldigvis for i min hjemby, Aalborg, i dag og i morgen.

De har skabt et event på Gammeltorv fra kl. 10.30 i dag (og i morgen), hvor man kan komme og få en kop gratis kaffe til sig selv, og endnu en som man kan give til en fremmed. Måske falder man i snak med nogen, der ligesom en selv tør tage chancen. Det er ikke så flovt når det ligesom er hele pointen med at være der jo :) Og hvem ved hvad der kan komme ud af det!

 photo ll6026_zpscd2vudbk.jpg

Og hey, jeg skriver naturligvis ikke bare om, hvor god en ide det er. Jeg gør selvfølgelig også selv noget. Så i dag kl. 13 er jeg på Gammeltorv med en kop kaffe i hånden (og en baby i vognen, men han er vist lige lille nok til en kop kaffe endnu…). Så kom da endelig og drik den sammen med mig (hvis I bare står og kigger, så tror jeg min nederdel sidder fast i strømpebukserne bag på, så udnyt kaffekoppen og sig hej!).

God karma over Aalborg!

Ps. Udover eventet i dag og i morgen i Aalborg, kommer det også til København, på hhv. Gammeltorv 3/6, Kgs. Nytorv 4/6, Kultorvet 5/6 og Købmagergade v. Rundetårn 6/6)! I må altså give lyd hvis I deltager og møder nogen! Kunne være så hyggeligt :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tip! Kimono på budget