Back Home!

Dobbelt op på hvide blonder

 photo ll5998_zpsyuwjh9wj.jpg

Når man er på ferie, så bliver man ofte lidt mere modig i sine outfits… kender I også det? Måske det er varmen og palmerne, nye inspirerende mennesker eller oplevelser, men lige meget hvad, så kommer jeg altid hjem med nye indkøb.
Sådan gik det også denne gang, hvor jeg blev inspireret til at prøve dobbelt op på hvide blonder hos Zara. Synes det fungerer super godt her til sommer, sådan lidt Audrey Hepburn-agtigt. Nogle ville måske få lidt brude-vibes fra outfittet (og det ville det egentlig også gøre sig ret så godt som), men da jeg jo blev gift i sort, har jeg ingen issues med det her ;)

Havde kun telefonen med på ferie, så I får lige delene her, så I bedre kan danne jer et indtryk af det:

 photo ll5999_zpsypom6x3r.jpg

I finder frakken her og kjolen her.

Tried a look with double up on white lace, and think it worked out quite well.

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Back Home!