Kom en kop nærmere det uventede (og mig!)

Back to Blonde

 photo ll6029_zpsiyolf9q5.jpg

Nogle gange gør man ting man ikke burde. Ved mit hår tager skade, men hov, nu fik jeg det altså afbleget alligevel! Manglede det altså, er ikke helt mig selv uden. Det der med sundt boho-hår bliver bare aldrig mig. Kunne ikke fejre fødselsdag på mandag (som jeg faktisk tager forskud på i morgen) uden de lysblonde lokker. Let it fry!

3 kommentarer

 • Haha, jeg kender følelsen! Jeg fik afbleget mit hår fuldstændigt for første gang i onsdags, og selvom mit hår nu er mega smadret, og i bund og grund på ingen måde kunne tåle det, så fortryder jeg intet! Det ser pisse fedt ud, og så må man jo bare lide lidt for skønheden ;)

  // http://www.moonlitmadness.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det klæder dig også bare super godt! :67:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  ER deet striber du har fået i?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Kom en kop nærmere det uventede (og mig!)