Vinderen af tasken fra Ecco!

Op på stiletten

 photo ll5947_zpsff7nfpuw.jpg

For første gang lææænge hoppede jeg i et par stiletter forleden. Jeg havde et sent møde med middag (og skulle ikke cykle), og det var al den anledning jeg havde brug for.

Mit knæ er endelig ved at være ok igen, tror dog ikke jeg tør løbe på det endnu, men snart! Det gik i hvert fald fint med stiletterne, så det var et godt tegn.

Jeg skal i øvrigt lige fortælle jer om god kundeservice. Jeg er jo ellers en af dem, der er gode til at brokke sig over dårlig service, så må også hellere fortælle når det er godt ;) Havde købt en cardigan til Filuca i Salling (mega lækker Mads Nørgaard i øvrigt, ha ha), men da jeg kom hjem sad alarmen stadig på. Super øv, men pt. er jeg nærmest i Salling på daglig basis (nemt med barnevogn!) så ingen katastrofe. Jeg havde nærmest forventet en eller anden ligegyldig ekspedient, som komplet ligelad ville have pillet alarmen af (det har man jo prøvet adskillige gange før). Men næ nej. Jeg fik undskyldning OG en flaske vin + en æske chokolade. Øh, ja tak! Det er sgu i orden. Gid alle butikker gjorde sådan <3

 photo ll5946_zpse3am9vmw.jpg

Mirelle bag (similar), Lala Berlin scarf, Zara coat, Iro skirt, ASOS heels, Envii by C4G tee.

For the first time in a very long time, I wore heels again -and it felt great!

   

7 kommentarer

 • Trins

  Oplevede noget à la det samme for nylig i en Levi’s store. Kom hjem med mine nye 501’ere (jep! total flashback til 90’erne – yay!!), og så sad alarmen også i.
  Jeg fik lov at vælge noget fra deres småtingsafdeling på disken – så jeg valgte et bandana, som jeg nu bruger som pynt i en af bæltestropperne!
  Jeg tror fuldt og fast på at bandanamønster er på vej tilbage! :grinning:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   God stil! Ja, bandana har ligget og ulmet rigtig længe efterhånden, især sidste sæson, men det eksploderer aldrig helt. Heldigvis, så kan vi stadig holde ud til at se på det ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Salling har bare super service – de har jo nok fundet ud af at det kan betale sig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Pedersen

  Med fare for at det lyder lummert vil jeg bare sige at du da har de flotteste strømpeben… mega misundelig på de stænger. H&M strømper??
  knus Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ha ha, du må gerne være halv-lummer ;) Modtog faktisk engang en mail fra en mand, der var YDERST interesseret i mine strømpebilleder… nice to know ;) Men jeps, strømperne er bare de klassiske fra H&M -billigt og nemt ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Pedersen

   Fnis…lyder da som en ret underholdende historie:-) vist mange mænd derude der finder strømpeben ret spændende :-)
   Tak for en dejlig blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Vinderen af tasken fra Ecco!