Forårsoutfit

Lyseblå-meleret mohaircardigan på budget

 photo ll5981_zpskcfgozw9.jpg

Nu hintede jeg jo om denne cardigan i går, og da jeg synes den er virkelig god, så får I den altså lige :) Den har et rigtig lækkert draperet snit, en god længde, og farven er altså ret fantastisk (den hedder i øvrigt “Starlight blue”, helt poetisk). Den er i uld iblandet mohair, så den får det der lækre look. Den ligner fuldt ud noget fra de dyrere mærker synes jeg, men er altså “bare” fra Vila til 499,- Er man totalt allergisk overfor uld der kradser lidt, så er dette ikke en god investering (det er mohair vel egentlig sjældent så), men jeg havde den på med bare arme under i går uden problemer.

Jeg har tænkt mig at bruge den som en slags sommerfrakke nu her, og selvfølgelig som alm. cardigan i efteråret, hvor den er rigtig fin til solbrun hud (som vi jo alle ved jeg er mester i… eller noget).

I finder den lige her, og der er vist endda rabat online.

Ps. har så opdaget, at jeg har gået med et brækket ribben i flere uger… synes da også jeg havde en anelse ondt, men har bare haft fokus på så mange andre ting, at jeg har glemt at tænke videre over det. Flot Camille, virkelig flot! Nu er det vist for sent at hvile det, så jeg vil ud at nyde en gåtur i søndagssolen ;)

11 kommentarer

 • Ej, hvordan går man rundt med et brækket ribben i flere uger?! Håber da ikke smerterne har været for voldsomme og at du kan få lidt ro på søndagen :) I øvrigt en virkelig lækker cardigan! Jeg havde slet ikke tænkt på at bruge mine cardigans som sommerfrakke, men det burde jeg egentlig istedet for at gemme dem væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Man har for travlt med andre ting til at mærke smerten for alvor? Ups! Sådan er det at være ny mor til 3 ;D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Det er så der hvor jeg tænker – hvordan har du liiige sådan ved et uheld brækket ribbenet? :O Avs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Væltede på cykel for nogle uger siden, og fik styret ind i siden… hovsa ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Ej, altså! Godt at du fik det tjekket! :wink:
   God bedring!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak skal du have :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann Cathrine

  Den er rigtig flot – og vil være god i denne omskiftelige forår

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

   Hov noget sf min besked forsvandt. Spurgte hvad str din cardigan er i? Og ønskede god bedring

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Den er str. m -og tak! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Cathrine

   Så er den klikket hjem

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Sejt, den bliver du glad for :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Forårsoutfit