Ny "sommernederdel" ;)

Hvorfor kigger modebloggere ned?

 photo ll5965_zps22zcnhyr.jpg

Ovenstående spørgsmål er jeg blevet stillet en del gange i løbet af disse 7 år. For ja, jeg kigger faktisk ret ofte ned eller væk på billeder. Jeg ved ikke hvorfor andre gør det, men jeg kan da give en forklaring for mit eget vedkommende. Jeg kan faktisk godt selv se noget lidt komisk i det, især hvis man prøver at se virkelig travl ud, samtidig med at man holder en sej posering. Alt med måde, ikk :) Men jeg gør det simpelthen for at variere udtrykket i mine outfitposts. Det kan godt blive en anelse anstrengende, at jeg står og ser ind i kameraet på samtlige fotos (og lidt familiefoto-agtigt hvis det altid er med stort -kunstigt- smil). Meget insisterende på en eller anden måde, og ret ensformigt. Omvendt skal der selvfølgelig også øjenkontakt til engang imellem, et lille smil som en hilsen og anerkendelse til alle jer der sidder der bag skærmene og følger med. Igen, alt med måde.
Det må endelig ikke misforståes som en forsinket “shoegazer” attitude der hørte 00’ernes indiebands til, men det tror jeg nu heller ikke det bliver :) Jeg er dog rent faktisk ret genert. Det lyder helt skørt, det ved jeg godt, men jeg har det bedst med bare at kigge lidt naturligt rundt når vi tager billeder.

Jeg kan også meget godt lide tanken om, at outfitbillederne reflekterer et lille øjeblik af virkeligheden. Sådan som jeg ville se ud hvis I gik forbi mig på gaden i samme sekund. Der ville jeg jo ikke stå i de vilde poseringer, så jeg prøver også bare at være mig selv, og stå som jeg normalt gør. Det synes jeg især bør være en af modebloggernes styrker, det jordnære. Giver det mening?

   

3 kommentarer

 • Ann Cathrine

  Jeg er helt enig i, at modebloggere skal være jordnære – det er i hvert fald det jeg mest læser og kan identificere mig med! Ellers synes jeg det blir for opstillet og ikke så meget med virkeligheden at gøre, og det er netop hvad jeg søger/kan lide i blogs. Så rigtig fedt at du også viser, det du faktisk går i, og ikke skifter tøj til billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

   Der mangler et par smileys, men tænk dig til dem

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak, og ja, kunne ikke drømme om at skifte hverken sko eller tøj for et outfitbillede. Så hellere være autentisk og lidt mere “kedelig”.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Ny "sommernederdel" ;)