When in doubt, do Chanel ;)

Fra dag til aften: Peplumnederdel

I denne jungle af en modeverden, så er jeg altid på jagt efter de gode investeringer på tværs af sæsoner. Det er godt nok lidt tamt at vælge en ting jeg selv har designet, men da den ikke kan fås i butikkerne længere, tænker jeg det går :) Det er mere for at sætte fokus på selve formen, som jo kan fås i et utal af variationer i butikkerne.

Jeg går meget efter pasform og materiale når jeg vælger klassikere til garderoben. Som jeg tidligere har skrevet, så er det misforstået det skal være dyrt for at være en god klassiker. Jovist, en Chaneltaske bliver jo en klassiker (men det er den jo også nødt til at være til den pris!!), men det kan en nederdel fra Envii jo altså også være. Det hele handler om, hvor meget man bruger det, hvor forskelligt det kan styles, og hvor glad man er for det.

Jeg har lavet en lille opsamling af mine seneste outfits med nederdelen, for at illustrere hvordan den nemt går fra dag til aften:

 photo ll5990_zpsda1zezdf.jpg

I dagtimerne har jeg haft den på med en oversize frakke og sneakers, hvor den bliver skjult lidt. En lidt mere festlig hverdagsstyling er med en metallic skindjakke og ballerinaer, og da jeg så skulle ud om aftenen var det med en lille jakke, høje støvler og lækker taske.

From day to evening, the peplum skirt :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

When in doubt, do Chanel ;)