Fra dag til aften: Peplumnederdel

De mest komfortable sandaler!

Jeg vovede mig ind til byen i går, for at se efter et par sandaler til vores kommende rejse. Havde brug for noget jeg kan gå meget i, og de måtte meget gerne have et casual look. Har efterhånden prøvet en del sandaler, inkl. Birkenstock, og synes simpelthen sålen er alt for hård. Desuden er Birkenstock også ret brede i det, og min smalle fod er ikke ret pæn i dem. Endelig fandt jeg svaret med disse fra Ca’shott:

 photo ll5991_zpsr7nckvxa.jpg

Sålen har mere “bounce” end dem jeg har prøvet tidligere, og så er de også lidt smallere, og virkelig klædelige på foden. Jeg vil dog advare, de er ret små i størrelsen. Jeg er normalt en 38 i flade sko/sandaler (endda en lille af slagsen), men disse har jeg i 39. Synes det er lækkert de er i læder, og så er stroppen der sidder mellem tæerne i blødt ruskind, og dermed ret behagelig.

I finder dem lige her, også i andre farver. Jeg tror jeg skal have et par mere, inden sommeren er omme :)

Indeholder affiliate link.

The most comfortable sandals ever. A perfect summer purchase!

7 kommentarer

 • De ser ikke helt dumme ud dine sandaler. Jeg er selv ret kræsen, når det kommer til sandaler, og derfor endte jeg i år med at bestille de samme sandaler, som jeg købte forrige år, for de virkede altså bare for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg holder også gerne fast i klassikere der bare virker! Tror dette bliver sådan et par faktisk :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er godt nok fine og meget enkle. Ift. Birkenstock så kan man self. ikke gøre noget ved den hårde sål, men jeg er faktisk ret sikker på, at de fås i forskellige bredder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, de gør de (dog ikke ret mange steder de fås), men det er selve forfoden der er meget bred, altså i formen, også når hele sålen formindskes… hvis det giver mening? Så har jeg sådan en trekant af luft fra storetåen og ud til kanten. Øh, virkelig svært at forklare, men håber det alligevel giver lidt mening.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Jeg har haft problemer med at finde Birkenstock herhjemme, da jeg modsat Camille har en lidt bred fod.
   Tilfældigvis gik vi forbi en Birkenstock-forretning i Hamborg, hvor de havde dem i flere forskellige bredder, så det kan altså sagtens fås – måske er der størst held på nettet? Jeg var meget overrasket over, hvor stor forskel der er på de forskellige bredder. Det blev i hvert fald en helt anden sandal for mig, da jeg først prøvede den bredde. Og så til halv pris i forhold til danske priser :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvis de lige så gode at gå i som de er pæne, så kan de vist kun blive nye yndlingssandaler. :heart_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Jeg sværger til Birckenstock. Har lige købt mit par nummer to. Har meget smalle fødder og de laver både en smal og en almindelig bredde model. Ofte har butikkerne ikke de smalle,en du er sikkert inde i alt det her allerede :)
  Du bliver helt sikkert rigtig glad for dem der, de er pæne i det læder.
  Godt køb! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Fra dag til aften: Peplumnederdel