Adidas Gazelle

Tips og tricks til Mallorca?

 photo ll5915_zpshfux8xgt.jpg

Vi traf lige en hurtig beslutning i dag, og bestilte en tur til Mallorca her om snart. Det var mega billigt, as in very! Fly, hotel og bil -alt skulle der gerne være styr på. Derfor har jeg været lidt stille i dag, der er en del lige at få på plads.

Men, for at være helt ærlig aner jeg ikke ret meget om Mallorca. Det var egentlig ikke et decideret valg, men det var bare så mega billigt! Jeg elsker Spanien, mine forældre har haft en lejlighed der, og jeg er kommet der gennem hele min barndom, og også som voksen. Men Mallorca har jeg kun været på én gang som 12-årig, og jeg tænker stadig lidt på grisefest, plastiksouvenirs og Olsenbanden når jeg hører navnet. Men det er jo ikke fair, og jeg ved der er meget at komme efter -men hvor og hvad? Vi har bil, så vi kan nemt køre rundt. Jeg har allerede spottet, at der er et akvarium med delfiner (Sixten er besat af fisk, så det er must!), men ellers er jeg meget åben for gode ideer og forslag? Vi har jo en lille baby med, så bjergbestigning er udelukket ;) Men ellers er han nem at have med, så vi er friske på lidt af hvert.

Så tips og trick til Mallorca modtages med kyshånd!

Cx

   

22 kommentarer

 • Eva

  Må jeg spørge hvor du har fundet rejsen henne? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeps, jeg har egentlig bare selv sammensat den. Flybilletter gennem Norwegian direkte fra Aalborg, hotel gennem http://www.hotels.com (var også på http://www.booking.com til samme pris, samt hos Norwegian selv, men valgte hotels.com fordi jeg så får en bonusovernatning), og billeje gennem http://www.rentalcars.com. I alt bliver det lige omkring 10.000 med det hele for os alle 5… sindssygt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  jeg har desværre ingen tips, men vil da bare lige høre hvor du har fundet det så billigt? Kunne da godt lige bruge en billig rejse med familien :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Godt at i har lejet en bil! Sørg for at køre rundt til alle de skønne små byer. Så snart man kommer udenfor strandområderne i Palma og Alcudia, så er der ikke så meget grisefest over det længere ;). Dog skal det siges at Palmas midtby stadig er smuk! Der er også smukt i byen Deia og deromkring! Derudover er Port d’Andratx lidt en jet-set by (og samtidig smuk). Hvis i vil have noget lækkert og familievenligt, så spis på Cappucino Grand Café (tror jeg den hedder – det er en kæde og ligger også i mange andre byer på øen) på havnen i Port d’Andratx. Og så skal i ellers bare spise en masse lækker tapas på alle de små steder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Dejligt at høre, og tak for tips. Kunne egentlig godt forestille mig, at der var en masse små, fine byer. Kunne egentlig være ret fint bare at køre afsted. Vi skal bo på sydvestkysten :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Hvilken by skal I bo i?
   Vi har været der 9-10 gange.
   Lejer nu altid lejlighed igennem Airbnb eller homeaway, så vi ikke skal bo på hotel. Vi vil gerne have køkken, så vi kan lave morgenmad og frokost selv. Ellers bliver det hurtigt pommes frites morgen, middag og aften, synes jeg…
   De sidste par gange har vi boet i Portals Nous, som er en jetset-havneby med både så store som slotte. Det er nu mere fordi der er lidt gode butikker, kun 2 badedyrsbutikker (som jeg kalder dem), få charterturister og rigtig mange gode restauranter at vi napper den by.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Vi skal bo i Portonova, i en lejlighed med 2 soveværelser + køkken og bad, så det kunne ikke være billigere end det. Det bliver selvfølgelig ikke luksus til den pris, men det er vi jo forberedte på, og vi var slet ikke kommet afsted hvis det havde været dyrt. Det er et must med køkken som du også skriver, især når man rejser med børn, så man ikke er afhængig af at skulle spise ude. Kan se det ikke er ret langt fra Portal Nous, så hvis der er lidt gode butikker må jeg da derhen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Så ville jeg nu nok alligevel tage til Palma, men Portals Nous kunne være hyggelig en aften I skal ud at spise.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Vist ikke de mest børnevenlige tips, men lidt sjovt at hun postede det netop i dag :-)
  God tur.

  http://christinamelchiors.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Marineland i Palma Nova (sydvest-kysten) Fantastisk søløve- og delfinshow ,+ imponerende papegøjeshow. Også mange andre bassiner med fisk, indhegninger med flamingoer mv.

  Veterantoget fra Palma (en lille veretantogsstation ved siden af den store bus/togstation i Palma) til “appelsinbyen” Soller hvor man på turen får set landskabet, flotte udsigter og et utal af tunneller gennem bjergene. Fra Soller kan man tage veteransporvognene (som i tidernes morgen har kørt i San Fransisco til Port de Soller.

  Castello de Belver i udkanten af Palma. Borg med flot udsigt over Palma by og bugten. Museet i borgen er dog ikke værd at bruge tid på, så tag turen derop for udsigten og for borgens skyld.

  De “hemmelige” grotter i Genova (lige udenfor Palma) Langt mere autentiske grotter end de store grotter med musikshow mv. Man bliver vist rundt i grotterne i små grupper og guiden (plejer at være en ældre lokal herre – han taler dog fint både tysk og engelsk) er god til at tilpasse turen til hvis der er børn med, så han feks udpeger drypstensformationer som ligner sjove ting som blomkål, disneyslotte, ansigter mv.

  Den smukke bjergby Valdemossa, hvor Chopin boede på klosteret en kold og våd vinter og bla komponerede det smukke Regndråbepræludium.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Fedt med lidt insider-tips!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trins

   Marineland ligger i Portals Nous. Jeg løb ihvertfald forbi et Marineland der, da vi boede der.

   Der er iøvrigt et kæmpe outlet-center. Mener det hedder Festival Park. Hvis man altså kan finde noget man vil have sådan et sted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise

  Hej Camille! Hvor skal I bo henne på Mallorca? Jeg er selv meget bekendt med Mallorca pga. utallige familieferier dertil. Men min viden er begrænset til de steder, jeg har været

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det hedder Portonova, og er på sydvestkysten :) Vi har jo dog bil, så planlægger at køre en del rundt :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie Louise

   Okay! Der har jeg aldrig selv været. Men jeg er nærmest vokset op på Spies-hotellet Princesa i Alcudia.
   Men i forhold til Palma (som I helt klart bør tage til!), så er der en restaurant, der hedder La Cueva. Prøv at spørg efter den; de laver en helt fantastisk tapas! Og hvis ungerne ikke er helt friske på at prøve alle de sjove ting, de disker op med, så består en af deres tapasretter også af kylling, som er super lækkert :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Glæd jer! Jeg tilbragte sommeren sidste år på rundrejse med min mand og 1-årige søn, vi var især vild med Soller og Port de soller der er både meget voksen- og børnevenlig.
  God tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tadaaa!
  Og jeg har så lige lavet guide til Palma (Eller den er forprogrammeret, sidder i Frankrig, men lidt sjovt alligevel :)

  Palma er en super by!!! Også med børn. Virkelig god shopping!

  Ellers er østkysten den mest autentiske, altså med Port d’Andtrax og der ud af. Meget smukt!
  Valdemossa er også meget smuk og der Michael Douglas, Claudia Schiffer osv har huse.
  Deia er smuk og Port de Soller er en hyggelig lille havneby, hvor der kører en lille tog rundt.
  Alcudia kysten er neon og gøgl hele vejen, så godt I har bil.

  Der er nogle gode spise – og kaffesteder i Palma i linket her: http://christinamelchiors.dk/travel/rejsetip-sol-strand-og-shopping-perfekte-palma/

  Illetas uden for Palma har også en god strand og hyggelige beachclubs. Generelt er Mallorca meget børnevenlig

  God tur!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Glæd Jer <3 Vi har været på Mallorca flere gange, sidst med en baby og hendes 3 årige bror. Palma er klart et must see, både hvad angår shopping og den smukke katedral. Og så skal I køre til Andraxt, her ligger dey smukkeste danskejede galleri
  http://www.ccandratx.com/en/c1/home.html
  De har en helt lokale til børn, fyldt med legetøj, tegneting, film mm. De afholder endda malekurser for børn. Vi fik den lækreste frokost i de smukkeste omgivelser. Og børnene syns det var lige så sjovt som vi gjorde.
  Rigtig god tur, grisefesten er for længst død og vi skal helt sikkert tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Alcudia er paradis for børn! Hele marina/strand område er bygget op om børnefamilier :)

  Prøv restaurant Satyricon som ligger i Alcudias gamle bydel – hvis I er til ekstra lækkert mad :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] der én gang som barn, så hvis I har godt Mallorca-tips (med 3 børn), så del dem endelig i dette indlæg. Alt bliver taget imod med […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Adidas Gazelle