3 billige forårssæt

Perfekt forårslys neglelak

Egentlig havde jeg først skrevet “forårsnude” neglelak, men en forkert deling af det fordanskede, engelske udtryk ville ikke være så heldig… Men nonetheless, det er i hvert fald en ret perfekt nuance af nude (for den er nemlig ikke pudder, den har en smule koralfarvede undertoner, helt i tråd med sæsonens 70’er farveskala).

 photo ll5909_zpszc9k9c9c.jpg

Det er den nye “Perennial Chic” fra Essies forårskollektion, som jeg synes er helt perfekt som overgang fra de mørkere lakker til de lette, lyse variationer jeg oftere vælger om sommeren. Den giver nemlig en smule farve og kant, samtidig med at den er meget ren i sit udtryk. Og så dækker den i øvrigt helt genialt, jeg har kun ét lag på på billedet. Det er lidt sjovt, havde den haft shimmer var den sådan lidt mormor-agtig, men med sit farvemættede udtryk virker den bare helt rigtig denne sæson.

I think the new “Parennial Chic” from Essie Sping 15 is a perfect match this spring!

   

3 kommentarer

 • Nova

  Hej Camilla.

  Hvor køber du dine neglelakker, i en fysisk butik eller over nettet? Jeg vil gerne spare nogle penge og leder derfor efter det billigste sted man kan købe dem :grinning:

  Hilsen Nova

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Øh, jeg forstår ikke dit spørgsmål, for når jeg klikker på det link du har lagt (som jeg nu har redigeret væk), så linker du til din egen side, hvor du netop selv tipper om dette?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Camille. Har du købt den i en fysisk butik i Aalborg? Hvis ja, hvor? Den vil jeg nemlig gerne have fingrene i :)
  Kh. Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

3 billige forårssæt