Enkelt 70'er inspireret look

Mint + Beige

 photo ll5857_zpskuejt4gy.jpg

Jeg er blevet ret vild med kombinationen af mint sammen med beige eller sand. Mint har tidligere været en nuance, som jeg synes har været lidt svær. Den bliver hurtigt lidt “bubblegum” pastel, og har haft lidt svært ved at se mit 30-årige selv i den. Omvendt er nuancen egentlig ret fin til bleg hud -så den del af det kan jeg i hvert fald sætte kryds ved ;) Det virker lidt hårdt at sætte sort til, især hvis man gerne vil have et blidt forårslook. Grå er selvfølgelig altid et hit, men også lidt forudsigeligt. En kølig beige tilfører nuancen et mere classy look, uden at man behøver at gå all in på pastel-looket. Lidt rosenguld til, som jeg synes er helt perfekt til forår og sommer, så har man et ret lækkert forårslook, synes jeg.

Mbym coat, TGTBB scarf, Jane Kønig necklace, Essie nail polish “Urban Jungle”.

I love the combination of beige and mint for spring.

10 kommentarer

 • Christina

  Det er en rigtig lækker kombi :) Feminint og stilet!

  http://www.iami.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg syntes det er lidt svært, at skulle have lyse farver ind i garderoben. Men det må komme an på en prøve ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, jeg har nu savnet det. Synes min vinter har været en anelse lang i år :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Av ja, det er virkelig en fin fin kombi, den havde jeg faktisk ikke tænkt over, for synes også mint er lidt svær at få til at se eksklusiv ud, men det er da bare den kombi, der skal til :) Måske du kunne overveje et et indlæg med en hel collage af ting i de nuancer til lidt inspiration :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Godt det kunne inspirere, og jo, det burde jeg da sagtens kunne :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tog netop lige et kig ned ad mig selv – jeg har mintfarvede neglelak på med en bordeaux-farvet sweater, og det synes jeg egentlig spiller meget godt, hvis jeg selv skal sige det ;) Haha. Selvom jeg nu også synes om beige og mint kombien, når du ligger den frem sådan der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Generelt synes jeg bordeaux går til rigtig meget, det er faktisk en rigtig fin farve :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lys mint gør bare det fineste! Der er desværre bare utroligt mange butikker, der overdriver farven så den bliver helt cirkusagtig. Ikke pænt!
  – det er den lækre farve fra Essie til gengæld ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, mint i store mængder bliver netop lidt “bubblegum”-agtigt, og det kan jeg ikke lige se mig selv i…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Enkelt 70'er inspireret look