Going out tonight?

Man er kun lige så god som sit seneste indlæg…

Det er faktisk en sætning jeg ofte har tænkt på i disse snart 7 år som bloggen har eksisteret.

Der er selvfølgelig indlæg jeg er mere tilfreds med end andre, men med hånden på hjertet kan jeg sige, at jeg aldrig har udgivet noget jeg ikke har kunnet stå helt inde for.

Jeg har flere gange været fristet til at ændre stil på bloggen, alt efter hvad der har lige har været populært, men jeg ved samtidig, at jeg ikke ville kunne holde det ud på lang sigt. Jeg er nødt til at være mig selv, og have hjertet med i alt hvad jeg gør.

Men med det sagt, så kan man også nogle gange stirre sig blind på ting. Bare gøre alting som man plejer, fordi det er trygt og fungerer.

Lige nu har jeg for første gang i flere år en del tid til bloggen, og måske det er et meget godt tidspunkt at gøre status på.

Og så er det nu jeg har brug for jeres input:

Er der noget I savner på bloggen? Noget I gerne vil se mere af? Se mindre af? Hvilke indlæg kan I bedst lide? Hvad kan få jer til at smide en kommentar? Hvorfor læser I med? Hvad får jer til at miste lysten til at læse med?

Jeg vil være så taknemmelig, hvis I vil bruge et par minutter på at svare :)

55 kommentarer

 • Josefine

  Jeg er en af de “anonyme” læsere, som ikke giver sig tilkende normalt, men denne opfordring kan jeg ikke ignorere :-)
  Jeg har fulgt din blog gennem mange år og set din stil udvikle sig og gradvist ændre sig – og jeg kunne godt tænke mig lidt indsigt i, og inspiration fra, hvordan du vedligeholder din garderobe: Hvad er keepers, shoppestrategi, overblik over garderoben osv.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg er også en af de stille, der læser med, men ikke ikke efterlader kommentarer.
  Jeg savner lidt de dybe analyser af trends og items du tidligere år har lavet.
  Jeg har f.eks. tidligere tænkt over at du ikke bruger langskaftede støvler eller overknees ret meget, men det har jo været ret in de sidste par vintre. Hvorfor/hvorfor ikke? Eller Isabel Marants wedgesneakers, som har været ret hypede, hvad tænker du, hvorfor er du ikke hoppet på trenden, du er jo ellers glad for sneakers? Eller nu 70´erne er tilbage med flared jeans/bukser, hvorfor/hvorfor ikke?

  De sidste par år er du også blevet ret flad på fusserne :smile: Savner lidt dine lækre kjoler og de høje hæle, skal Stella´en ikke snart luftes? Ikke af de flade er noget negativt, jeg husker noget om en Lanvin samling to die for, hint hint.

  Og så en lille negativ bøvs, jeg synes generelt du håndterer det med reklamer og sponsorindlæg rigtig godt, men jeg bliv lidt overrasket/skuffet over dine Vanish indlæg, det er sådan noget jeg forbinder med de unge paradise tøser, ikke dig, du er for classy til den slags, i hvert fald i mit hoved. Men med 3 børn i huset så kommer du nok ikke udenom en tøjvask eller to :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Mange tak for rigtig god feedback!

   Ang. Vanish så takkede jeg ja, bl.a. fordi jeg gerne ville udlove et TGTBB-tørklæde til en af jer, da det jo netop er et af de items jeg har brugt rigtig meget, og kunne stå inde for :) At det så blev noget værre bøvl var desværre ude af mine hænder, men afgjort noget er virkelig ærgede mig.

   Du har ret i, at den ikke har stået ret meget på stiletter eller partywear på det seneste, men jeg er en af de bloggere der ikke “snyder” med outfits. Jeg tager billeder af hvad jeg rent faktisk har på, jeg klæder mig ikke på for at tage outfitbilleder eller har skiftetøj/sko med. Det skal jeg måske være bedre til at pointere (det bliver bare hurtigt til en fingerpegning af andre bloggere der netop gør dette, og det er jeg slet ikke interesseret i. Man styrer jo selv hvordan man vil drive sin blog).
   Så da jeg jo har været gravid nærmest et helt år (tyngdepunktet ændrer sig meget hurtigt, og det var virkelig ikke rart for mig med stiletter), så har den ikke stået på ret meget party. Meeeeen det bliver der jo automatisk ændret på nu her -heldigvis :)

   Men tak for dine tanker, du fik også sat nogle i gang hos mig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Jeg har fulgt bloggen i mange år, og jeg er generelt vild med din stil.
  Jeg kan gode lide, når du deler noget lidt mere personligt.
  Jeg synes, det er ærgeligt, at der er kommet så mange indlæg med affliate links. Det virker på mig som om indlægene så mere handler om at tjene penge end passion for mode

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Fedt, tak for din kommentar. Mit “problem” er, at BD automatisk laver helt alm. links om til affiliate, hvis de har en aftale med den pågældende shop. Det er faktisk ikke noget jeg kan vælge fra. Så hvis jeg vil bruge varer fra de butikker (og det vil jeg jo ofte, da det er populære shops som jeg selv handler i), så skal jeg simpelthen skrive det. Jeg kan ikke vælge det fra, men jeg kan sige, men hånden på hjertet, at jeg ikke udvælger items efter om de er en del af en affiliateaftale eller ej. Det er jo heller ikke samtlige links i et indlæg der er affiliate, hvis der bare er ét så skal jeg skrive det. Men det fremgår måske ikke tydeligt nok, at det er sådan det forholder sig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Tak for dit svar. Jeg har været i tvivl om det med de affiliate links, lige pludselig har der bare været rigtig mange af dem :-) Men tak for dit svar, jeg forholder mig ikke så negativt til dem længere ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jamen det er mig der takker. Måske jeg skulle forklare det med affiliatelinks i et indlæg, der er sikkert andre der tænker som dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Tak for opfordringen, den vil jeg heller ikke lade passere uden at sige et par ord :-)
  Jeg har tidligere rost dig i en lang svada, fordi du er lige præcis den du er, og fordi jeg hos dig netop har mærket at der stod en ægte person bag, og ikke så mange commercielle bagtanker! Sådan har jeg det stadig, men jeg faldt også lige netop over Vanish reklamen og de affiliate links, som tidligere er blevet nævnt. De ting skuffede mig lidt. Rart at få en forklaring fra dig, den tager jeg med i mine fremtidige indtryk, når jeg klikker mig ind hos dig.

  Derudover har jeg i lang tid faktisk manglet dine fabelagtige outfit-indlæg. Ikke så mange ord, men bare outfits…. ikke så mange billeder af hvad der sælges på hjemmesiderne, men bare outfits… ikke så mange ønsker, men bare outfits. Også dem du måske ikke havde tænkt dig at vise frem, tit kan de inspirere mindst lige så meget som de gennemtænkte! Hvad med et outfik hver dag i en uge? :-)
  Ja, jeg har savnet outfits’ne, og det har faktisk gjort, at jeg ikke har besøgt dig lige så ofte som jeg gjorde en gang. Jeg savner også at kunne se hele dig, det vil sige inklusive sko, he he. Men det kan godt være, at det er mobilversionen der driller mig…?

  Derudover er det fedt at du har adskilt baby/børnedelen til et separat site – jeg har selv to toddlers, skal absolut ikke have flere, og er helt klart færdig med at svælge i babustuff, så det var godt tænkt! :-)

  Ellers – keep it up, du gør det skide godt i forhold til så mange andre, og også tak for at bede om, og forholde dig til feedback. Super cool.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak skal du have Helena :) Noget tyder på, at jeg lige skal lave et indlæg, hvor jeg forklarer det med affiliate!

   Flere outfits er noteret. De har dog manglet pga. gravid mave. Det har været lidt svært at blive ved med at lave gode outfits, når man ikke rigtig kan passe noget -eller at det sidder mærkeligt :) Dog har jeg postet en del der på det sidste, men det er faktisk ofte de indlæg der får færrest kommentarer, og så har jeg nok tænkt, at det ikke lige var der der var SÅ stor interesse, så det er dejligt at høre :) Jeg poster næsten altid minimum et outfitbillede i fuld figur? Håber da ikke der er noget galt med mobilappen.

   Og dejligt at høre mht. Regnbuen. Havde min tvivl (og har stadig) om det hele bare skulle smelte sammen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når jeg smider en kommentar, er det ofte fordi indholdet i det pågældende indlæg er nemmere at relatere til (for mig) end andre indlæg. Men det varierer jo virkelig meget og afhænger af humør, tid og så videre.
  Jeg er glad for at læse de mere personlige indlæg – ikke nødvendigvis om livet, men jeg vil hellere læse om ting du er glade for, ting du bruger, favoritter, kombination af favoritter i outsfits og sådan, end jeg vil kigge på collager med ting fra sæsonen. Giver det mening? Det er nok også fordi jeg ikke shopper særlig meget lige nu, fordi jeg gerne vil spare, så jeg bliver ikke inspireret til mine køb, men mere til hvordan jeg kan bruge det jeg allerede har :)
  Og et ønske om indlæg er noget med musik! Jeg har været super glad for dine musikindlæg før i tiden – ofte fordi der har været en lille historie med. Flere af de sange jeg igennem årene er blevet glade for, hørte jeg først her ;) Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak for feedback Laura. Og meget brugbar! Og ja, jeg burde da lave noget mere om musik, nu er det jo også festivalsæson om lidt. Det har jeg nedprioriteret på det seneste.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mere personlighed :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ok, hvordan tænker du? Det kan jo være mange ting :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Jeg hopper med på Josefines kommentar. Og så finder jeg en kæmpe inspiration i dine outfits-indlæg. Er selv gravid og lige pt er høje hæle totalt no go og shopping er ret begrænset, men dit tilbehør er i lige så høj grad inspirerende :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tillykke, og tak, den noterer jeg :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisette

  Jeg er vildt glad for dine indlæg, hvor du for eksempel bruger en af dine læderjakker på flere måder, eller den uge hvor du havde snuppet din kærestes (mands) tøj i en hel uge og det var enormt inspirerende!
  Og når du laver flashback, men med et bestemt tema, sort, nederdele, eller lidt party klude.
  Jeg tjekker faktisk næsten din blog dagligt og kan fuldstændig stå ved at du bestemt har hjertet med, der er den røde tråd og det er rigtigt lækkert for mig som læser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak også for dine inputs. Måske jeg skulle tage det der med at style et item i en uge el. lign. op igen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Camille, jeg læser din blog hver dag..en gang imellem tjekker jeg ind flere gange:-)..bare for lige at se om du har postet et nyt indlæg. Jeg kan rigtig godt lide, at du har adskilt mode- og børneblog! Jeg er i trediverne og har ikke selv børn. Jeg elsker alle dine indlæg, der handler om din personlige stil – alt dit tøj, dine sko, dine tasker og accessories:-)..og er fuldstændig ligeglad med, om det er nye køb! Vil gerne kigge mere ind i dit klædeskab..gense de “gamle” items. Dine tanker og din kreativitet inspirerer mig meget. Jeg har også altid elsket dine musik og koncert indlæg..især når din kærlighed til et nummer eller en kunstner kommer helt ud igennem skærmen..også dit lærerjob synes jeg er spændende at få lov at høre lidt om på bloggen..Det der med at leve et helt almindeligt liv og så samtidig have trang til Chanel..Det er fedt! Og inspirerende! Håber min kommentar kan bruges..plejer at være helt stille, men med denne opfordring kunne jeg ikke lade være. Jeg er i øvrigt slet ikke optaget af hele snakken om affiliatet links/reklame..er bare mega taknemmelig over, at du underholder mig hver dag..og fedt at din blog kan være en levevej:-) Tusind tak, Camille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Mange tak for tankerne Christina -og tak for de søde ord :) Måske det faktisk er en meget god ide det med gamle ting. Folk plejer bare at blive irriterede over, at de ikke kan købe de pågældende ting (synes nemlig jeg er en af dem, der ellers er god til at bruge ældre ting i garderoben). Men lad os da prøve!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej Camille. Og allerførst tak for en god blog. Jeg kunne måske tænke mig lidt mere om at finde inspiration i det, der allerede er i skabet (i modsætning til nye køb), og så savner jeg også dine altid inspirerende musikindlæg :) Og så hører jeg også til dem, der er glad for, at du har oprettet en særskilt blog til børene-/familiedelen.
  Endnu engang tak for det store arbejde du lægger i bloggen, så vi andre kan blive inspireret :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak skal du have! Jamen lad os prøve at se på nogle af de ældre ting så, så må I love at smide en kommentar til det i ny og næ ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg kunne godt tænke mig at se noget mere af, outfits, bolig og indretning, beautyrutiner, dybere indslag hvor du skriver om forskellige emner også gode råd til jeres ture (fx. ligesom dem du har lavet til hamborg) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak :) Ok, så egentlig bare mere af det der er, bortset fra collager?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Hej Camille
  Jeg er vild med din stil og din personlighed, som man kan mærke i hvert et indlæg.
  Savner dine musikindlæg, så det ville være dejligt med flere af dem.
  Bolig og skønhed må der også meget gerne komme mere af.
  Når jeg især ser dine flashback indlæg, bliver jeg virkelig inspireret på tøjfronten, men også dine flotte frisurer er jeg vild med. Tænker at det kunne være fedt med en guide ;)
  En sidste idé til et indlæg, kunne være hvor du “zoomer” ind på tøjdele i din garderobe, som du aldrig tror du vil skille dig af med, men som gang på gang bliver fundet frem, og hvor du eventuelt beskriver hvorfor osv.
  Ellers vil jeg bare sige du gør det super godt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kunne ikke være mere enig. Du gør det supergodt, flashback Friday er meget inspirerende, og ideen med at “zoome” ind på bestemte tøjdele, du aldrig vil skille dig af med, ville være spændende at læse om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Fedt fedt, dejligt med konkrete forslag. Jeg tager jer på ordet, og har allerede valgt et item jeg vil skrive lidt om :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Hej Camille,

  Jeg har fulgt din blog siden din hovedløse periode :-) og har den stadig på min top10-liste, men jeg synes godt at jeg kan mærke at noget har ændret sig, som gør at jeg ikke på samme måde er hooked, som i starten, hvor jeg blev superinspireret og fik lyst til at shoppe alt hvad du viste.
  Jeg kan godt lide outfitindlæg, beautyanbefalinger og rejsebeskrivelser.
  Derudover synes jeg at dine design-projekter med ByBiehl og Envii har været superinspirerende og spændende at følge.
  Jeg kan mindre godt lide musikindlæg og throw-back-indlæg.

  Og jeg har selv børn, så jeg husker den boble man lever i efter en fødsel, hvor ens udseende ikke er i højsæde og hvor alt er vendt på hovedet fordi baby ingen rytme har endnu.
  Man har en del tid til netshopping, men jeg følte mig slet ikke inspireret i de omgivelser jeg gik rundt i.
  Det var faktsk derfor jeg begyndt at følge blogs. Fordi jeg fik den daglige inspiration og modeindsprøjtning, som jeg ellers ikke ville have fået.
  Hvis du fortsatte ufortrødent ville jeg også synes at det var mærkeligt.
  Jeg følger både her og ROTR, og jeg synes det virker som om du har flere ideer til nye og forskelligartede indlæg der end her. Hvilket er helt naturligt, men også lidt øv selvfølgelig.

  Konkurrencen med Vanish var også en skuffelse for mig, ligesom mange af de andre også har nævnt.
  Vaskepulver på en modeblog, blot fordi man kan vinde et anbefalelsesværdigt tørklæde… Det var et step som jeg ikke havde set komme her på bloggen.
  Man bliver spammet alle steder fra snart… Jeg håber ikke at du har flere af dem i ærmet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Åh, den hovedløse periode :D Kan du komme nærmere ind på, hvad du synes har ændret sig mon?

   Ang.Vanish så vil jeg gerne give dig ret -i hvert fald som den udviklede sig. Havde faktisk taget nogle rigtig fine billeder, og havde en god vinkel (er SÅ ærgerlig over, at jeg ikke kunne vise jer det!), men måtte pludselig ikke bruge noget af det fordi præmien ikke var blevet clearet med TBTBB. Det ansvar lå dog hverken hos mig eller BD, men det er mig der i sidste ende står og ser dum ud overfor jer :(

   Og nej, jeg kan jo ikke garantere at sådan noget ikke sker igen, da jeg jo kun kan sørge for at holde min egen sti ren, jeg kan jo ikke vide, om andre gør deres arbejde ordentligt. Men det stoler jeg altid som udgangspunkt på, og håber dermed også, at I kan stole på, at jeg stadig vælger med hjertet, og der er en mening med galskaben :) Jeg takker stadig nej til rigtig mange ting, og har bibeholdt mit lærerjob, så jeg er ikke desperat efter at tjene penge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I.T

  Camilla jeg synes du er en af de få blogger der virkelig har formået, at være tro med den du er og der altid har været en rød tråd i din blog fra start.
  Jeg ved når jeg ser dit navn komme frem, hvad jeg kan forvente og hvad du står for. Det er et kæmpe plus for mit vedkommende, at du ikke bare gør som flest.
  At det nu feks er meget 70’erne der inspirerer modebilledet behøver jo ikke at skal betyde, at alle blogger kun skal vise 70’er styles…men igen at man er tro over for den man er….mode er også personlighed.
  Jeg ville som person ønske jeg så dig lidt mer i gadebilledet og så flere tems fra evt butikkerne tæt på dig, lidt som førhen, det nok det største savn fra mig.
  Tak for en fantastisk blog og en skøn påske herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak for de søde ord, og god påske til dig :) Ang. det lokale, så må jeg sige, at butikkerne i Aalborg er utroligt dårlige til at samarbejde. Jeg bliver aldrig kontaktet af dem (ja, det er endda sjældent at andre Aa-baserede tiltag kontakter mig -det er næsten altid Kbh-baserede firmaer og events), og jeg følte faktisk jeg var lidt i vejen hvis jeg kiggede forbi, så det stoppede jeg med. Synes heller ikke jeg fik særligt meget respons på de indlæg, og det er jo svært at vide hvad der hitter, hvis ikke folk giver udtryk for det :) Så egentlig har jeg bare valgt at have fokus på den mere universelle online-del :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • I.T

   Det er jeg rigtig ked af st høre. Den vil jeg tage med, hvor jeg har min daglige gang, for jeg savner det virkelig og tænker også andre må gøre.
   Hvis du har følt det blev ubehageligt at besøge de nærliggende butikker, så have jeg også ‘som egen person’ holdt mig til dem der virkede glade og taknemlige for et samarbejde.
   Tusind tak for dit svar og endnu engang en skøn påske til dig og dine kære

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, altså den er svær. Mange vil gerne have gratis omtale, men er ikke interesserede i at give lidt igen. Ikke engang lidt smil og glæde (og dette gælder selvfølgelig ikke alle, det er klart), ha ha ;) Og da jeg f.eks. lige har lavet en skøn kampagne med Salling, så kan jeg jo heller ikke helt forsvare at de skal betale, og andre ikke skal. Så deler man op i et a og et b hold, og det er jeg ikke interesseret i. Jeg skriver selvfølgelig om det der interesserer mig, men det er meget niche-præget når man decideret går ud og fremhæver én enkelt butik. Det er meget kommercielt, så det er virkelig en balancegang. Derfor vil jeg faktisk helst lave den slags fokus som et sponsoreret indlæg, for så er der klare linier, og det er gennemskueligt for læserne :) Ikke at jeg ikke vil gøre det, men jeg tænker mig bare rigtig godt om :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt, at du tager det op, for jeg har faktisk også tænkt over, at der er forsvundet lidt af det, der altid fik mig til at fremhæve din blog som min favorit. Forstå mig ret, jeg læser stadig alle indlæg, men nok lidt mere overfladisk end før. Jeg har mest tænkt, at det nok var mig, der havde ændret mig, men jeg kan godt følge nogle af de andre kommentarer lidt.

  Jeg savner de lidt mere reflekterende indlæg – tanker omkring modetrends, både dem, du hopper med på, og dem, du vælger fra. Og ja, lidt indblik i din eksisterende garderobe – det kan godt være, at tingene ikke kan købes længere, men det er mega inspirerende. Og så kan du jo altid følge op med en collage med lignende ting, hvis det er… (Nu gør jeg lige din arbejdsbyrde ekstra stor, men altså, du spurgte selv!)

  Ellers elsker jeg, at du opdeler dine temaer med Flashback Fridays (stor fan!!) og sådan noget – og jeg savner Wanted Wednesday. Det er for mig en passende mængde af collage over ting i butikkerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak for din respons Caroline, du hører jo bestemt også til en af de “gamle” trofaste læsere :) Måske jeg skal udpensle tanker lidt mere… jeg har valgt at lægge mine tanker ind i f.eks. den tekst jeg skriver til outfits eller collager, så der er lidt meningsfuld tekst, i stedet for “bare” at beskrive outfittet og vejret, ha ha :) Har f.eks. tidligere skrevet om, hvordan man kan få 70’er vibes når man er sådan en som mig, der ikke kan lide brun og orange :D Men måske det simpelthen skal være tydeligere, og så omvendt korte teksten andre steder (jeg kan jo ikke gentage for meget). Ja?

   Hvad tænker du om det indlæg jeg netop har lavet om min pailletjakke (den huske du helt sikkert!)?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er vild med indlægget med pailletjakken! Så fedt at se den igen, bortset fra at jeg nu igen ærgrer mig over aldrig at have fundet noget lignende. Så ja, mere af det. :smile:

   Jeg synes egentlig, at indlægget ved 70’er tendenser var en ret god måde at vise outfit uden at have et “tekst-tomt” indlæg. Dem er jeg generelt ikke fan af (men det er nu ok, når bare ikke hele bloggen er sådan), så jeg kan faktisk bedre lide din version, som du gør nu. Mere vil nok bare have mere. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Fedt, husk gerne at kommentere det, for ellers har jeg ingen jordisk chance for at vide hvad der er hit eller miss. Dem der kommenterer bestemmer :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisa

  Har læst med hos dig i ca. 6 år, og jeg er nødt til lige at give dig lidt ros med på vejen! Du har altid været god til at bibeholde en ægthed på bloggen, på trods af de mange skiftende tendenser i blogland. Sejt gået – jeg elsker (stadig) begge dine blogs :-)

  Mht nye idéer til indlæg, så kunne det være super sejt at få en lille “rundvisning” i din garderobe. Måske nogle af de bedste klassikere du har fået investeret i, og de overvejelser du har gjort dig i forbindelse med din garderobe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Elisa, det var sødt af dig. Hvor er I seje til at komme med konstruktiv feedback altså!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Camille,

  Jeg har læst med siden aller første måned. Og din blog har ALTID været på top-fem! Der er andre favorit-blogs, der er skiftet ud med tiden, men hos dig har jeg holdt ved. Vi har ikke altid samme smag, men grunden til, at jeg læser med hos dig, er din fantastiske indsigt i trends og modeverdenen generelt.

  Du er (var) grunden til, at jeg ikke behøver læse store tykke modemagasiner eller udenlandske blogs (- det gider jeg nemlig ikke, jeg er ikke modenørd som dig, jeg vil bare gerne følge lidt med).
  Det var fx hos dig, jeg første gang læste nyheden om slut med Marc by MJ. Et godt eksempel på en vigtig og spændende modenyhed, jeg var glad for at finde hos dig.
  Så det jeg efterspørger, som at par andre, er din grundviden om mode og dit gode øje for vigtige trends – også dem, der ikke altid har noget at gøre med din egen smag, men bare er vigtige i modeverdenen. Ind i mellem er det druknet lidt til fordel for alt muligt andet, men det er virkeligt noget af det, der får mig til at holde ved hos dig.

  TAK for en god blog gennem mange år.

  KH Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Allerførst, mange tak, sikke et kompliment :) Og så er jeg glad for at du skriver det med fokus på nyheder og tendenser, for f.eks. det indlæg med MbyMJ var der nærmest ingen kommentarer til… og så tolker jeg det som om, at der ikke er så stor interesse for det. Det er måske dumt, men igen, dem der komemntarer bestemmer. Sådan er det faktisk lidt, for det er det eneste pejlemærke jeg har :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men det er vel egentlig også en interessant diskussion, den med kommentarerne? Jeg vælger tit ikke at lægge en kommentar, hvis ikke der er noget rigtig konkret at sige (dvs. mere end “fedt indlæg”, omend måske pakket ind i flere ord), fordi jeg tænker, at det også kan virkelig lidt som støj. Altså, man gider jo ikke være en spammer… Omvendt kan jeg godt se, hvad du siger – at kommentarerne er ens eneste pejlemærke. Jeg savner helt sikkert også kommentarer på min (lillebitte) blog, så måske burde man (dvs. også jeg selv) bilve bedre til bare at skrive dem – også selv om de er korte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg er glad for, at bloggen er blevet mere personlig. At vi nu gerne må kende dine børns navne – jeg er så træt af hele den der ting med forbogstaver eller mærkelige kælenavne generelt – og at vi må høre lige flere tanker om hverdagslivet og se lidt mere end “bare” modedelen ifht. tøj, musik mv. Det er jeg glad for. Et eksempel er, at det er fedt at læse, at nu løber du, men at det ikke bliver den der klassiske bloggerting med “nu er jeg begyndt at løbe og nu køber jeg løbetøj for flere tusinde kroner, tracker det hele og laver tabeller over kalorieindtag og -forbrug, som I kan se her og blablablabla” – altså, det er bare afslappet.

  Jeg kan rigtig gode lide indlæg á la luksus vs. budget, sådan kan du bruge en ting på mange måder osv. Jeg er omvendt ikke spor interesseret i ny musik.

  Det var mine two cents og tak for en rigtig god og prof blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak for dine tanker Eva. Og ja, jeg er også ved at dø lidt over folk der pludselig totalt helsefreaks… jeg vil bare se mode og indretning jo :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg er en af de nye læsere som “kun” har fulgt med i 3 år;-)
  Din stil er til stor inspiration for mig – og jeg tjekker næsten hver dag om der er nye indlæg.
  Jeg blev utrolig glad da jeg læste, at du var gravid – for det var jeg også selv (har lige født nr. 2) ;-) Skønt at se man godt kan være mor til 3 og fortsat også have fokus på mode og tendenser. Mange kvinder mister lidt af sig selv når de bliver mor – du minder mig om man godt kan være det hele! :-)
  Jeg synes ideen med ROTR er et super tiltag og helt klart det rigtige, at holde de 2 sider adskilt da babysnak vil kede nogle læsere. Så godt initiativ.

  En ting jeg holder meget af ved dine blogs, er at du lydeligt kommunikere dine sponsorerede indlæg og desuden at de ikke tager overhånd. Jeg har fulgt nogle blogs, hvor man til sidst får indtryk af, at det bare handler om at få nogle gratis ting fra div. firmaer osv. Det bliver utroværdigt og kedelig at læse om og jeg fravælger dem dermed!

  Tak for inspirerede læsestof – især her i min barsel;-)

  PS. Har tilgivet dig for at du snuppede de cremefarvede Chanel Espadrilles for næsen af mig i Hamborg – var dog først klar over det var dig bagefter – og blev da også superglad for de sorte i stedet ;-) haha…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Nej hvor sjovt!! Det kan jeg faktisk godt huske. JA, vidste jo ikke det var dig, men kan huske at der var en dansk pige i butikken efter mig, der vist købte de sorte. De var nu også super fine, ha ha ;) Og fedt at være “ny” når man har fulgt med i 3 år :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg elsker din blog! Det var den første blog, jeg fandt, da jeg googlede efter jakker (dem har du jo en del lækre af ;-))
  Jeg er vild med outfitsindlæg, kig i garderoben (fx pallietjakken) og nye køb.
  Jeg kunne godt tænke mig at vide lidt mere om baggrunden for din modeinteresse. Du har før skrevet om en sweater, som du arvede fra din mormor, men noget mere i den stil? Evt. Billeder ;-) og ellers et kig i dit walk-in, jeg husker den vildeste samling af ballerinaer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, jakker er der bestemt en del af ;) Også en god ide mht. min interesse for mode, den er hermed noteret :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Nå, nu ender jeg med at give mit besyv med alligevel :)

  Er vild med:
  Dine rejsetips
  Dine FF og WW
  At dit personlige liv kigger ind, uden at det tager over
  Når du har været i Chanel ;)

  Kunne godt tænke mig:
  At få et kig ind til garderoben. Keepers er et super initiativ
  Evt nogle indlæg a la min sneakers samling – top ti kjoler – Alle mine tørklæder… I den dur

  I øvrigt:
  Tænder jeg af på sponsorerede indlæg der ikke hører ‘temaet’ til
  Er jeg også en af dem der mener at du skal have ros for at adskille modeblog og børneblog

  Til sidst:
  Tak for din blog! Du er en af de få der holder ved! Og en af de få der følger den tråd de har sat for bloggen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak skal du have :) Fedt med masser af ideer og respons, det er jeg virkelig glad for. Har netop noteret det hele :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kære Camille
  Jeg har ikke talt med min blogger alt for længe :( Det har jeg altså dårlig samvittighed over…. for jeg elsker hende virkelig højt, og har fulgt hende helt fra hun var hovedløs, og hun er jo skyld i mange af mine bedste Rick Owens og Alexander Wang køb :-) Vil du hilse og sige undskyld – jeg skal altså nok oppe mig!!

  Jeg sluger jo alle dine indlæg med glæde og jeg nyder især bare dine outfits – altid til stor inspiration – og se hvad du ønsker dig eller lige har købt :-) Jeg må indrømme, jeg har meget lettere ved Instagram kommentarerne – der kan man sætte en masse smily’er ind og signalere ‘hurra-fedt-lige-i-øjet’ og meget mere uden at skulle overveje sine ord, ikke :-) Jeg skal altid lige vende ordene en ekstra gang, og i en hverdag med job og unger du ved, så kommer jeg nogen gange ‘bagud’ med indlæg, så skal jeg jo catche op, og syns’ ikke jeg vil skrive ‘yes yes yes’ til alle indlæg hihi.. .

  Skulle jeg ønske mig noget – når man nu bliver direkte spurgt :-) – så skulle det da være lidt personlige erfaringer med livet med en ‘deledatter’. Jeg ved det måske er for personligt, og kan sagtens forstå det hvis det er, men jeg nyder at læse om familielivet også på din fine børneblog, og med et par stykker selv nyder jeg at læse om andres erfaringer og udfordringer og bare vejen igennem livet generelt :-)

  Men jeg ville egentlig bare skrive, du skal vide, jeg følger troligt med – jeg håber ALDRIG du smider håndklædet i ringen, jeg ville mangle dig SÅ meget :-)

  Mange Knus og go’ påske til dig og dine!
  Kh Tina :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det skal du ikke have, ha ha ;) Og hey, yes yes yes fungerer da super :D Alt vedr. familie er en Regnbue-ting tænker jeg. Netop for at holde profilen herinde så skarp som det nu er muligt. Jeg er dog meget forsigtig med at skrive noget der involverer andre end mig selv (og selvfølgelig ungerne og manden), da man nemt kan komme til at træde andre over fusserne, og det er ikke cool :) Og nej, pt. ingen planer om at smide håndklædet i ringen, det kan jeg garantere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hej Camille
  Du var på besøg på min arbejdsplads (Brønderslev bibliotek) tilbage i 2011-2012. Inden da læste jeg aldig blogs men siden følger jeg op til flere, incl. dig. ved egentlig ikke helt hvorfor. Er vel nysgerrig på andres måde at klæ sig på.
  Jeg bor også i Aalborg så du er jo også nærliggende at følge af den grund.
  Jeg er tit forbløffet over at du er helt med på noderne og kunne godt tænke mig at høre noget om hvad du gør for at følge med i trends og tendenser.
  Jeg er også vild med din bolig indretning så gerne mere af det. Musik interessere jeg mig som sådan ikke for.
  Tak for en god blog.
  Og konkurrencer. Elsker konkurrencer :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Going out tonight?