Mint + Beige

Luxury Brands i Salling, Aalborg

Sponsoreret indlæg.

Jeg har glædet mig rigtig meget til at dele dette indlæg med især mine aalborgensiske læsere. Nu bliver det nemlig muligt at købe nogle ultra lækre mærker i Aalborg -og ikke bare nogle få ting derfra, men stort set hele kollektionerne.

 photo ll5865_zpsbaxzysxw.jpg

 photo ll5858_zpsifg6aier.jpg

Salling slår nemlig i dag dørene op for deres nye, luksuriøse kvindeunivers med mærker som Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, 3.1. Phillip Lim, Tory Burch, Hoss Intropia, Athé Vanessa Bruno, FWSS, Heartmade, No 21, og mine personlige favoritter; Iro, Alexander Wang og Rag & Bone.

 photo ll5860_zps4rv4ks2o.jpg

 photo ll5862_zpsvhu2mjdv.jpg

 photo ll5864_zpsssvqurof.jpg

Jeg var selv derinde og lure i onsdags, og blev så fristet, at jeg vender tilbage i morgen (kan desværre ikke selv nå det i dag, øv!).

 photo ll5861_zpsx8mf0gfp.jpg

Men de af jer der har mulighed for at kigge forbi i dag kan bl.a. se frem til:

Kl. 10-11: Jazzband. Udskænkning af Moët og coffetasting fra Starbucks.

Kl. 10-17: Champagne neglebar – nyd et glas bobler og få lavet smukke negle.

Kl. 13-14: Udskænkning af Moët.

Kl. 15-16: Kage og smagsprøver fra Starbucks.

Kl. 17-18: Udskænkning af Moët.

Kl. 16-18: Herrelounge -Bløde sofaer, magasiner, aviser og servering af rødvin.

Kl. 16 – 17: Bogsignering med Kristine Sloth samt jazzband.

Derudover vil der være sampling af parfumer fra Michael Kors og Marc Jacobs det meste af dagen, samt modeller der præsenterer styles fra de nye mærker. I det hele taget en ret lækker shoppedag i Aa! Er så ærgerlig over, at jeg ikke har tid til at kigge forbi. Se det fulde program her.

 photo ll5859_zpshglxzvfh.jpg

Det nye univers er simpelthen blevet så fint og gennemført. Og så elsker jeg, at der er taget så meget hjem fra hvert af mærkerne, så man rigtig kan få et indtryk af kollektionerne, og få mulighed for at vælge mellem en masse styles. Det er lige præcis det der er styrken ved et stormagasin.

Desuden kan jeg godt lide at kunne gå rundt, ganske uforpligtende, mellem de mange lækre varer for mig selv, og bare gramse løs. Det føler jeg sjældent jeg kan i en mindre butik, hvor jeg ofte er alene, eller en blandt få, i butikken. Jeg har en date med min mor derinde i morgen som sagt, hvor jeg i hvert fald skal se nærmere på et par sandaler tror jeg…

 photo ll5863_zpsu3go8oxl.jpg

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Mint + Beige