Mint + Beige

Lækre designer-favoritter

Sponsoreret indlæg.

Da jeg var inde i Salling i onsdags, nøjedes jeg ikke bare med at høre om deres nye kvindeunivers og de 10 nye designer brands de er begyndt at forhandle. Det siger sig selv, at jeg var nødt til at kigge med hænderne (som min mand kalder det, når jeg inspicerer lækre butikker), og jeg har udvalgt lidt favoritter, som jeg vil vise jer. Som I ved endte jeg jo senere med at købe et par af sandalerne, men der kom faktisk også lidt mere med. Det opdagede jeg dog først lørdag, så det er ikke med på disse billeder. Der ligger dog lidt sneak peek på Instagram.

 photo ll5878_zpscy2laiyd.jpg

Apropos sandalerne. Det andet par var virkelig også fint, og sidder super godt på foden (ja ja, jeg måtte jo prøve dem!). Marc by Marc Jacobs er virkelig fin kvalitet til pengene, og der var da flere ting jeg sagtens kunne se flytte ind.

 photo ll5879_zpsmgl4sk2d.jpg

M by MJ laver jo også nogle ret enkle smykker, og ja, det er jo logo-lir for alle pengene, men de er alligevel ret enkle og rene i deres udtryk. Logoet har jo for alvor fået comeback de senere år, vel at mærke på netop den enkle måde, så der er de jo ret perfekte.

 photo ll5874_zpsgzbof9kh.jpg

Clutch og tørklæde igen fra M by MJ, og fineste bluse fra FWSS.

 photo ll5877_zpsoneulzq6.jpg

Yndlingsrygsæk fra Alexander Wang (sad den bedre fast på ryggen havde jeg købt den!), sammen med de der sko med perfekt højde og naturligvis en af hans lige så perfekte t-shirts. Måske jeg alligevel skulle have kaldt vores søn Alexander? ;)

 photo ll5873_zpsbum8oy6i.jpg

Iro (som jeg elsker, det bliver nok det dyreste bekendtskab for mig her i Aa!) har lavet den seje sweatshirt, og Wang står selvfølgelig bag tasken.

 photo ll5875_zpsh6rvhpdw.jpg

Mere Iro, ahh!

 photo ll5876_zpsbuunp9aa.jpg

 photo ll5872_zpsot0qssll.jpg

Alt for mange fine sager til min stakkels pengepung. Tror desværre den afdeling bliver et dyrere bekendtskab for mig…

   

2 kommentarer

  • Ida

    fedt!! Tredje sidste billede: er det en jakke eller cardigan fra iro? Og kan du huske prisen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Britta

    Nøj hvor er det bare de flotteste sandaler. Så er det ikke godt, at man snart skal i deres store butik i London !! Kan mærke, at det bliver aaaalt for dyrt!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Mint + Beige