Man er kun lige så god som sit seneste indlæg...

Keeper: Pailletjakken

Igen har jeg lyttet til jer fra feedback-indlægget (der er plads til meget mere feedback, og ellers kan jeg anbefale kommentarfeltet som god læsning, måske der kommer svar på ting I også har tænk på/undret jer over, bl.a. noget om affiliate og vaskepulver).

I var flere der gerne ville se nogle af mine ting fra garderoben jeg aldrig skiller mig af med, og høre lidt om hvorfor. Kategorien kommer, meget originalt, til at hedde “Keeper”.

Den første ting jeg har udvalgt er denne pailletjakke fra Zara Studio:

 photo ll5917_zpsyczi3nvk.jpg

Det er en jakke jeg har haft i mange år, vil tro den er en 5 år gammel efterhånden, hvis ikke 6. Havde den et stykke tid før jeg fik Sixten, og han er 4 nu…

Dem der siger, at klassikere skal være dyre eller ikke kan komme fra Highstreet aner ikke hvad de taler om ;) I ved jo efterhånden, at jeg elsker pailletter, især på jakker. Har stadig en ret stor samling, og selvom jeg ikke ligefrem bruger dem til hverdag, så kan jeg sagtens finde på at smide en på hvis den f.eks. står på et restaurantbesøg el. lign. Jeg venter ikke på, at dronningen inviterer til fest, de kan sagtens bruges i et helt alm. liv.

Denne her er ret underspillet, da pailletterne er små og lettere matterede. Den ser egentlig mørkegrå ud, men på billeder og i det rette lys er den sort.
Det er især formen jeg elsker. Det draperede revers er ultra lækkert, og oplagt når materialet er pailletter, da de rigtig kommer til deres ret på den måde. Jo mere løst de kan hænge og reflektere lys, jo bedre.

Gamle læsere af bloggen vil helt sikkert genkende den. Jeg havde den faktisk endda på i lørdags da jeg var ude, men har ikke fået vist jer billederne endnu. Derfor får I i stedet nogle af de rigtig gamle blogbilleder, hvor jeg har den på. Outfits som jeg i øvrigt også ville hoppe i i dag. De er meget gode eksempler på, at man bare kan bruge sine alm. jeans eller skindleggings, en basic tee og så gør jakken ligesom resten:

 photo ll5918_zpsmrngfsii.jpg

This sequin jacket is a true keeper in my wardrobe.

14 kommentarer

 • Christina

  Wow!! Fedt sæt og et super eksempel på at “gamle outfits” kan inspirere..Mere af det:-)…jeg må have mig et par læderleggings til de paillet overdele, jeg har..overvejer dem fra Stella Nova:-)..
  Synes altså det er fedt, når jagten går ind efter noget, der ligner, fremfor bare at kopiere de nyeste bloggerkøb!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Yes, jamen er så glad for respons, så hvis stemningen er til det, vil jeg gerne lave mere af denne slags :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  fedt indlæg! En anden ide til indlæg: fejlkøb. Køber du nogengange noget som du ikke får brugt eller er forkert på en eller anden måde? Og hvorfor sker det så? Jeg døjer selv med en del fejlkøb så gad godt høre dine tanker om det :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, tak for ide, nu skal jeg snart til at skrive ned, det er jo fantastisk skønt!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg er vild med indlægget og glæder mig til flere i fremtiden ;)
  Kan godt forstå den pailletjakke bliver i skabet, for den er virkelig fed.
  Der er også noget skønt ved at en gamle klassiker sagtens kan komme fra high street mærker, som du så fint pointere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Fedt, skønt med respons også fra dig Cecilia :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  enig! Klassikere kan sagtens komme fra high street. Jeg har flere ting som har været billige og som stadig er fine her 4-6 år efter køb og som bare duer hvis man har tøjkrise. Det kommer an på hvad det er og ikke mærke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Lige præcis. Det kan man godt komme til at glemme i modebladenes evige retfærdiggøren af dyre køb; “Det er jo en klassiker du kan have for evigt….”. Ja, det kan man altså også med en pailletjakke fra Zara!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yay for sådan en slags føljeton, hvis man kan kalde det det! Jeg har i hvert fald ikke noget imod at se mere til de ting fra klædeskabet, som du aldrig vil skille dig af med.
  I øvrigt er det slet ikke fordi jeg syntes dårligt om bloggen før – tværtimod, men jeg vil bare sige at det er så fedt at mærke og se at du tager feedbacken til dig og så endda SÅ hurtigt. Det er rart at være læser her på C4C!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   <3 Dejligt at høre. Det gør mig så glad du synes det!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er altså virkelig fed den jakke!

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak, ja det var altså et af de bedre køb -selvom jeg faktisk var i tvivl om, den, da jeg købte den (ikke udseendet, men om jeg kunne retfærdiggøre endnu en pailletjakke…).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Super fedt indlæg! Egentlig ikke at der manglede fede indlæg, men dette gjorde åbenbart;) Det er klart en keeper.

  Kh Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Cool, jeg kan godt love at der kommer flere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Man er kun lige så god som sit seneste indlæg...