Vanish - vinderen

I forårshvid

 photo ll5903_zpshqdtxood.jpg

I torsdags havde jeg en aftenaftale, og da solen skinnede, fik jeg lyst til at hoppe i hvidt.
Min lørdag begyndte allerede kl. 7 i morges, da Sirius vågnede og var helt frisk. Men hey, man skal ikke brokke sig, når man har en 1½ mdr. gammel baby der går i seng senest kl. 20 hver aften. Jeg kan desværre ikke engang få løbet en tur, da mit knæ er skadet, øv. Sådan var det også sidst jeg startede op med løb, så satser på det bare lige skal i gang. Går nogle lange ture i stedet, og så planlægger jeg en lang date med vores badekar i aften. Skal ud i næste weekend, så denne skal bare bruges på afslapning (og oprydning, øv!).

Husker I mon at kigge forbi Regnbuen?

 photo ll5904_zpspqbut9kh.jpg

Rick Owens jacket, Envii by C4G top + skirt, Chanel bag + flats.

Felt like wearing white in the spring sun!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Vanish - vinderen