Keeper: Pailletjakken

Hvidt i forskellige strukturer

Sponsoreret af Ecco.

 photo ll5921_zpsxyynsmvr.jpg

I efteråret havde jeg et samarbejde med Ecco, som i tog rigtig godt imod. Derfor takkede jeg ja til at være del af deres nyeste kampagne, hvor jeg måtte vælge et par ting jeg havde lyst til at style. Derudover får I faktisk mulighed for at vinde tasken jeg har valgt, men mere om det senere.

 photo ll5920_zps5wspwdtg.jpg

Sidst kan jeg huske, hvor overraskede I var over, at Ecco stod bag design af tasker, og generelt hvor lækkert det så ud. Det er en af de udfordringer jeg altid har elsket, at tage noget velkendt, som folk får en helt ny oplevelse af.

 photo ll5919_zps2tqw8yxt.jpg

Denne gang er det som skrevet en taske, og så et par sneakers. Jeg har tidligere skrevet, at jeg var på jagt efter et par helt hvide sneaks her til sommer, og derfor faldt valget på disse, som har et virkelig clean cut og yderst enkelt design. De er meget lette, både at se på, og bestemt også at bære. Her må jeg sige, at Ecco-navnet kan mærkes. De kan altså virkelig lave sko, man går som på skyer i dem! De skulle desuden være vandtætte, da der er en Gore-tex membran i overskoen. Se mere til dem lige her.

 photo ll5923_zpst4oglby2.jpg

Jeg har sammensat et outfit med offwhite som udgangspunkt, men med fokus på forskellige strukturer, da tasken og skoene hver især har de fineste overflader i den samme nuance. Jakken er et helt perfekt match til skoene, både rent strukturmæssigt med de små huller, men også det classy, sporty look som bliver ekstra understreget.

 photo ll5925_zpsk8atzrwk.jpg

Jeg har valgt at beholde de sorte strømper på, men outfittet ville uden tvivl også være lækkert til bare ben. Jeg synes dog de sorte strømper giver god mening her i det kølige, tidlige forår, og er på en eller anden måde også meget feminint (og nej, hudfarvede strømper er no-go, ha ha). For at den sorte ikke står alene, har jeg valgt et tørklæde, solbriller og armbånd med sorte detaljer.

 photo ll5922_zpsygxrt2ac.jpg

Og så bare feminine, nude negle og naturligt hår, som jo er sæsonens helt store beauty-hit.

 photo ll5926_zpsnr5jlfrw.jpg

 photo ll5924_zpsjzz2dilp.jpg

My style challenge with Ecco, where I styled two of their products.

6 kommentarer

 • mette

  Hej
  Hvilket stylenavn og nr. har dine Chanel solbriller, som du har på på disse billeder?
  På forhånd tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Den hedder vist primært 5215 Q, og så er der nogle andre tal, men tror det første er stylenavnet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg elsker at høre om dine tanker bag sammensætningen af et outfit. Det gør det meget mere inspirerende i forhold til min egen garderobe end et standart ootd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Louise, dejligt at høre det kan bruges!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget lækkert outfit, er vild med de lyse farver du har sammensat og så er tasken jo bare så smuk! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak Julie, synes også tasken er rigtig klassisk-lækker :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Keeper: Pailletjakken