Flashback Friday - Spain!

Going out tonight?

Jeg skal ud og spise middag og drikke et par glas god vin i aften. Det helt store spørgsmål er jo altid; What to wear? Jeg har fundet lidt inspiration i de nye varer i butikkerne til et look, der ville passe helt perfekt. Ikke alt for fancy, men stadig virkelig lækkert og fint, med lidt classy 70’er inspiration.

 photo ll5916_zpsfooe3jhd.jpg

Sættet med de lodrette striber fra Baum & Pferdgarten er virkelig lækkert! Det kan jo styles på utallige måder, og også bruges hver for sig (top her og nederdel her).

Rullekrave er måske ikke lige det man forbinder mest med fest, men synes den fungerer så godt sammen med den tætsiddende pasform, og bliver underspillet lækker. Der findes dog også en lidt løsere bluse i samme serie, hvis man ikke er til det helt stramme (må indrømme, at der nok skulle en anelse Spanx til for mit vedkommende, hvis jeg skulle i helt stramt nu! But a girl can dream, right?). Sammen med et par fine cateyes med flydende eyeliner, og evt. nogle store, bløde krøller eller en lav, rodet hestehale med sideskildning, ja tak!

Så ville jeg sætte nogle pudder/beige detaljer til (og bare ben, omend koldt, men med sorte strømper under kan sættet godt virke en anelse mere business end party).

Skoene fra Bianco har en helt perfekt højde (de fås også i sort), og sammen med den fine, prikkede clutch understøtter de 70’er looket.

Armbåndet synes jeg er ret sjovt. Det er Londons længde- og breddegrader (man kan også få det med andre byer her), og det er helt sikkert en samtalestarter.

Så ville jeg afslutte med den nye “Perennial Chic” neglelak fra Essie, som jeg tidligere har omtalt.

God lørdag, hvad enten I skal ud eller hygge hjemme :)

Indeholder affiliate links.

My take on a rather casual going out outfit with 70’s vibes.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Flashback Friday - Spain!