Tips og tricks til Mallorca?

Flashback Friday – Spain!

 photo collage1262_zpsyxdzcixm.jpg

Meget apropos min post i går, så tænkte jeg det kunne være lidt sjovt at finde nogle outfits fra Spanien frem. Nogle er vist ved at være 5 år gamle… De er alle taget omkring det tidspunkt vi skal afsted på, så det viser meget godt de forskelle der kan være i vejret. Vi håber naturligvis på høj sol og varme ;) Og mange tak for jeres tips indtil videre, nu glæder jeg mig jo bare endnu mere til at komme afsted!

 photo ll40_zpskbkp5zmo.jpg

Havde så mega meget kvalme på dette billede. Der lå en lille Sixten og boblede inde i maven i omkring 8. eller 9. uge her, mener jeg det var. Kjolen er så pæn, men rustrød?

 photo collage909_zpsxojvxmoy.jpg

Ja, de solbriller var altså smarte dengang, sagde Chanel…

 photo ll5681_zpssljkktq1.jpg

Det var den sæson hvor Chanel havde sendt det smukkeste stjerne/måneprint ned ad catwalken, og alt bare efterfølgende skulle have stjerner på…

 photo ll3797_zpsba3mmisy.jpg

Jeg får altid lyst til at eksperimentere lidt mere med farver og mønstermiks når vejret er varmt og lyst. Ikke altid med lige stor succes. Seriøst, mænd hader de der shorts! Jeg synes de er hyggelige…

 photo collage905_zpsto8mpuzi.jpg

McQueentørklædet med det fineste print, som jeg bruger alt, alt for lidt. Tror det er fordi størrelsen er sådan lidt svær, det er ikke stort og fyldigt, men heller ikke silkelet. photo collage1264_zpsueqpiqu5.jpg

Her var der også en Sixten inde i maven = poncho/tunika med Sue Long fra Samsøe & Samsøe indenunder.

 photo ll3810_zpskqnroooj.jpg

 photo ll3791_zpsphwhj8nq.jpg

 photo collage1276_zpsquvdhxiy.jpg

This Friday is all about flashbacks from Spain. Can’t wait to go again!!

   

7 kommentarer

 • Jeg er lidt vild med hullet i strømperne på billedet med McQueen. Dejligt uperfekt! (Og altså, hvis du ikke kan få det tørklæde til at fungere, overtager jeg gerne – just sayin’… :smile: )

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Sjovt at se de “gamle” billeder :D
  Mht. dit McQ tørklæde så har jeg et i creme med sculls i den helt tynde silke, som jeg aldrig har brugt. Jeg kan ikke få det til at fungere, fordi det er så fint i det…Hvis du skulle blive fristet til et bytte kan du jo skrive en mail :) God tur til Mallorca, jeg skal afsted i slut Maj med min mor for 8.gang ( :O ) på tøsetur…glæder mig vildt til lidt sol og varme !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne S.

  Jeg synes rustrød er en vildt sej farve – så længe den får lov til at stå nogenlunde alene – ud over sort selvfølgelig. Synes du skal tage kjolen i brug igen, og ellers overtager jeg gerne ;) Rigtig god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  ÅH hvor er den rustrøde kjole fra?? Den er da noget nær den smukkeste kjole!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tips og tricks til Mallorca?