Back on the track!

Årets første sandalkøb

 photo ll5869_zpscklyxpen.jpg

Ja, faktisk har jeg allerede købt to par sandaler til min datter, og nu kom turen så til mig. Omend en anelse tidligt, så er det jo også med at være tidligt ude hvis man har kig på en bestemt model i en bestemt størrelse. Både til børn og voksne har jeg erfaret.

Jeg har haft kig på denne model fra Marc by Marc Jacobs i flere år, men har aldrig fået taget mig sammen til at købe et par. Da jeg så var inde for at fotografere i Sallings nye afdeling, så spottede jeg dem igen. Kunne alligevel ikke helt glemme dem, så da jeg var inde og shoppe med min mor i går, så kom de altså med hjem! De sidder fantastisk godt på foden, og har en blød gummisål, så man får en smule støtte og står godt fast, selvom det er så tynd en sandal. Og så er de vildt bløde, de skal de være når det er til bare fødder, der er ikke noget værre end sandaler der ikke sidder godt.

Jeg har kun kunnet finde dem online her (hvor de faktisk er en smule billligere, dog skal man påregne told), men her har jeg også selv shoppet fra tidligere med god oplevelse.

Indeholder affiliate links.

I just bought a new pair of sandals. True classics from Marc by Marc Jacobs.

   

6 kommentarer

 • Stine

  de er SÅ fine.
  Tænkte på, om du ikke laver et indlæg ovre på regnbuen med sandalinspiration til Sixten. Jeg har nemlig en dreng på præcis samme alder, og jeg synes altid, at sandaler er svære.

  /Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er de pæne! Jeg er ellers lidt dårlig til sorte sandaler, jeg ved ikke helt hvorfor. Kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft et par sorte sandaler faktisk =/ Det er ellers underligt, for sorte sko har jeg ikke noget problem med ;) Selvom der er meget der frister på sandal-fronten lige nu, håber jeg at jeg kan nøjes med de to par jeg har allerede. For kontoens skyld, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Av hvor er de flotte. Kan godt forstå du ikke kunne lade være med at købe dem ;)
  Jeg er helt enig, komfort (ligegyldig hvilken slags sko) er super vigtig.
  Desværre passer de ikke sammen med mit budget, men det er altid godt med noget inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine ! Det kan godt blive lidt en farlig affære med den nye afdeling i Salling :) Synes de har fået mange gode ting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes virkelig også bare det er kanonsvært at finde en god sandal, der er så mange modstridende elementer i dem. De skal være lette og nemme at tage på, men de skal også gerne sidde godt på foden og give en smule støtte. Jeg skal i hvert fald også på jagt efter nye her til sommer, for dem jeg har fra sidste sæson er godt nok ikke meget værd. Æv..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de bare fine :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Back on the track!