Forskellige mønstre og strukturer

4 x Beauty favoritter

Nu viste jeg jer jo mine “olierutiner” forleden. Men jeg bruger jo produkter udover olie, og noget af det jeg er rigtig glad for for tiden, er på billedet her:

 photo ll5855_zps8luelcag.jpg

Rosenvandet fra Santa Maria Novella er helt fantastisk til min hud. Det dufter himmelsk, og er blidt og lækkert. Jeg bruger det som en opfrisker om morgenen, hvor jeg ikke har noget makeup jeg skal have fjernet, og ellers efter behov f.eks. efter en løbetur, eller om aftenen igen hvis det har været en makeupfri dag.

Hvis jeg har makeup der skal fjernes, er det med Sensibio fra Bioderma… ja, ingen overraskelse der, men den er altså bare så mega god, så omend hypet, så skulle den lige med.

Derudover bruger jeg “Repair Balm” fra Nilens jord til læberne i denne kolde tid. Ret effektivt og det holder længe.

Så vil jeg lige anbefale jer 2 deodoranter fra tyske CD. Den ene er uden alkohol, og den var jeg rigtig glad for da min hud slog ud på et tidspunkt under graviditeten. Den anden er uden aluminium, og det er den jeg pt. bruger. Jeg har simpelthen ikke kunnet finde en deo uden aluminium (og alle mulige andre dårlige sager) der har været god nok. Jeg sveder virkelig ikke meget, men jeg er enormt sart mht. lugte, og jeg kan slet ikke acceptere bare den mindste svedne lugt (hvem kan egentlig det, ha ha). Synes virkelig denne er effektiv og god, og holder nemt hele dagen! Jeg er ikke helt klar over hvor man kan købe dem i DK, da jeg har købt dem i Scandinavian Center ved den tyske grænse (på en af de utallige ture mod Hamborg, yes!). Man kan dog købe dem online, f.eks. hos Apo-rot -og de er billige.

4 of my beauty favourites right now.

10 kommentarer

 • Super godt deo-tip, jeg syntes hurtigt at det bliver en jungle, jeg har som så mange andre ikke lyst til, at smøre farlige kemikalier på min hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det er det nemlig, især hvis man vil have en uden aluminium der er GOD!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte hansen

  Du kan få en god og billig neutral roll-on uden aluminium i Rema1000. Den er fra deres eget øko-mærke OrganicCircle, og har både mærker fra Eco Cert, svanemærket og Astma-Allergi Danmark. Jeg forstår slet ikke at den ikke er mere omtalt, det er virkelig et godt produkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Jeg har virkelig prøvet mange deodoranter uden aluminium, både billige og dyre, og jeg synes ikke de formår at holde særligt mange timer. Det er som om aluminiummet gør et eller andet ved lugten, og derfor er det svært at undvære. Men ved disse er det fuldstændigt som at bruge en alm. deo. Har dog ikke prøvet den du tipper om, så det vil jeg bestemt overveje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Super godt deodorent tip, den skal prøves ;) Jeg er helt enig i at det er svært at finde en god deodorent, uden aluminium osv., som holder svedlugten væk. Har heller ikke fundet en god endnu, selvom jeg har tænkt lidt på at prøve doedoranten Faith in Nature Natural Crystal ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Den kender jeg desværre ikke, men kan i hvert fald anbefale denne ift. lugt :) Men tjek lige om der er alun i (det plejer der at være i krystaldeodoranter), det er nemlig aluminium :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Årh elsker også de produkter, de er så opfriskende! De er blevet helt uundværlige for mig (:
  I forhold til deodoranterne så husk nu, at aluminiumschlorid gør deodoranten antiperspirant. Alle produkter uden, virker ikke antiperspirant. Husk også det er salte og ikke metaller der bruges i deodoranterne.
  Blev lige nød til at, knytte en kommentar (;
  Kh
  A, som er materilist (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja tak for info, dejligt du deler :) Med den info der pt. er om aluminium i deodoranter vil jeg meget gerne undgå det, i hvert fald når jeg har et alternativ, hvor jeg ikke savner det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Jeg nåede at bruge bioderma i godt og vel et halvt år, indtil jeg skiftede til garnier Micellar cleansing Water. Synes at garniers fungerer lige så godt :p og de er sommetider på tilbud til 35-40 kr i Føtex eller Bilka Omkring 18.30? Torsdag kan det først blive 19.15 cafor 400 ml :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Forskellige mønstre og strukturer