Gode Valentinstips?

Super fin, billig pyjamas

Tak til allerbedste læsere for at tippe mig om, at H&M netop har  fået denne pyjamas hjem:

 photo ll5807_zpsb2grzdlf.jpg

Den er bare så fin, og ikke mindst billig! Rent kvalitetsmæssigt er den en smule tynd, og den krøller relativt nemt, men i det prisleje ville poly-satin være eneste alternativ, så jeg er super glad for denne er i bomuld -omend den billigere slags. Lige pt. bruger jeg den anden pyjamas hver dag -og vasker den hver dag pga. en lille gris der spilder mælk på den, ha ha, så det bliver dejligt med et alternativ. Jeg kan desværre ikke finde det online, og mit var det sidste sæt i den pågældende butik her i Aa, så afsted hvis I også mangler en pyjamas. Og hey, giv endelig lyd igen hvis I ser flere, kunne godt bruge en til ;)

Og kom endelig stadig med Valentinstips (ikke så heldigt at BD er nede halvdelen af tiden når man skal have tips, ha ha).

Thanks to great readers I found this PJ at my local H&M!

   

3 kommentarer

 • Maria

  Hvor sjovt. Den købte jeg også inde i Friis for et par uger siden. Fik en umådelig trang til at købe pyjamas efter du havde talt om det for lidt tid siden. Den krøller mega nemt, men ellers er det rart at den er tynd og ikke så varm :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor er den fin! Må man spørge hvad den stod til i butikken? Kunne godt være jeg lige skulle forbi H&M en af dagene ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et fint sæt.
  Jeg må hellere lige ned i min H&M og se om der er flere tilbage!

  Hvis du stadigvæk er lost på valentine, har jeg skrevet et lille blogpost her:
  http://mooldash.dk/2015/02/valentines-day-inspiration/

  Knus Malue

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Gode Valentinstips?