Tip! Fineste festoutfit fra Ganni

In an Instant – Feel good time!

Det er weekend. Min mave er fyldt med fødselsdagsbrunch (min mor), og jeg sidder og forsøger ikke at falde i søvn i sofaen. Overvejer en gåtur til Baresso og en chaichino -alternativt falder jeg nok i søvn over barnet ved siden af mig ;) Alt andet lige ville jeg nok også have godt af en gåtur. Det var nemlig ikke små mængder slik der blev fortæret her i går aftes, og helt generelt har jeg vist heller ikke verdens sundeste spisevaner, hvilket mit Instagram-feed nok vidner om af og til.

 photo ll5845_zpsabh5xyzh.jpg

Apropos Instagram-feed så kan jeg sige, til de af jer der ikke følger med der, at det er et totalt feel-good-feed. Eller, det forsøger jeg i hvert fald at lave. Jeg deler billeder af min usunde morgenmad, søde børn, fin æstetik, hverdagsøjeblikke, og små blogreminders. Måske der sniger sig lidt ind fra en løbetur når jeg starter op igen, men det bliver på det hyggelige plan, og ikke fordi jeg træner op til noget (eller løber super langt eller hurtigt). Instagram ER opstillet og overfladisk, men det kan også være rigtig hyggeligt synes jeg.

Så hvis I er til tips om den perfekte blanding af Cheerios og Cocopops crunchers (inkl. de obligatoriske bloggerblomster sat “tilfældigt” ved siden af, og serveret i hypet RC porcelæn), farvestrålende marshmallows med sukker (de bedste!), donuts (som er så meget den nye sorte indenfor kager… eller nærmere gamle?), og selvfølgelig også lidt hverdagsæstetik, så kig forbi @clamour4glamour og @ridersontherainbow. Sidstnævnte indeholder de fleste børnebilleder, da de jo hører til min anden blog.

I try to run a feel good Instagram feed. Please feel free to stop by :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Tip! Fineste festoutfit fra Ganni