Tip! Billig H&M pyjamas online

Flashback Friday – Anne Vest

 photo ll3574_zpsnpkqigyn.jpg

Denne fredag bliver dedikeret til min elskede jakke fra Anne Vest. Den fungerede ikke lige til en højgravid krop (lidt for fede arme, ha ha), men heldigvis er den væk nu, og der er stadig masser af kølige dage tilbage! Faktisk havde jeg den på i går, og derfor kom jeg til at tænke på de forskellige outfits med den fra tidligere, den er jo efterhånden et par år gammel. Det er desværre også den eneste Anne Vest ting jeg ejer, men drømmer om at tilføje mere en dag. Hun laver så skønne ting, og kvaliteten er der ikke en finger at sætte på, heller ikke efter flere års brug :)

Det er en rigtig klassiker, og det er genialt at den har lammefor, så man virkelig kan holde varmen -uden at ligne en Michelin-mand ;)

 photo ll3034_zpsea6uu3ai.jpg

 photo ll3655_zpshekzy6ht.jpg

 photo ll3342_zpscvqqcyk1.jpg

 photo ll3301_zpswtuyzetl.jpg

 photo ll3047_zpsozf2lhol.jpg

 photo ll3691_zpsicyhldxj.jpg

 photo ll3416_zpsgx0i5s6w.jpg

 photo ll3681_zpsm8p5o534.jpg

 photo ll3111_zpsbseygdg1.jpg

 photo ll3037_zpsnnyjwbc2.jpg

 photo ll3420_zps9zzxl4ed.jpg

 photo ll3638_zpsmasdij3v.jpg

 photo ll3577_zpskj8zprfu.jpg

This Friday is dedicated to my lovely Anne Vest leather jacket.

   

12 kommentarer

 • Den er så lækker, den jakke! :D

  http://satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Fantastisk flot jakke (men lidt for sent på sæsonen til at jeg kan argumentere for et køb :-))
  Nu kom der jo på efterspørgsel fra bl.a. mig et indlæg om fødselstasken ovre på regnbuen så nu har jeg endnu en request:
  Hvad skal jeg købe som treat til mig selv når jeg om få uger bliver mor som første gang – vil du ikke lave en barselsgave-til-mor-collage? Kan huske at du har fået nogle ret så fine ting af din mand (diamanter tror jeg?) Glæder mig til at høre dine bud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Tak for ide Amalie. Tænker den skal på Regnbuen? Det skal nok komme i hvert fald :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie K

  Den er bare så lækker den jakke. Så misundelig. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Hvor er den flotte stribede bluse fra? ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det er en gammel sag fra Vila (hvis det er den med pailletterne?).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er også rigtig lækker, og sikke nogle fine billeder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er vild med, at du er en af de få danske bloggere som beholder sine ting, bruger dem igen og igen OG laver opsamlinger som det her indlæg, hvor man kan se hvordan du har stylet forskellige items.
  Jeg har efterhånden fulgt med i rigtig mange år og selvom vores stil ligger milevidt fra hinanden klikker jeg ind 2-3 gange om ugen for det er så inspirerende med en der rent faktisk bruger sine ting :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ih, det kompliment er jeg virkelig glad for. Spot on, det er faktisk virkelig noget af det jeg arbejder ud fra. Tak fordi du bemærker det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tip! Billig H&M pyjamas online