I ugens løb: Dress-gate! Tænk, tast, tal.

Verdens fineste pigegave

 photo ll5778_zps2jb0sxau.jpg

Jeg har endelig fået opdateret Filucas halskæde fra Jane Kønig med et “F”. Og det er altså verdens fineste gave til en lille pige! Diamanten fik hun af sin mormor, og det er jo også et lille fint aspekt. Kan godt lide at man kan bygge på kæden efter lyst og anledning, og det er jo noget af en klassiker der kan vokse med hende. Allerede nu har hun faktisk en del smykker der kan følge hende hele livet -hvis altså hun har lyst. Det synes jeg er ret sejt. Udover kæden er der også en kæde i guld fra Ole Lynggaard med et hjerte, som hun fik til sin navnefest af sin mormor og morfar, og armbåndet fra Pandora, som jeg tidligere har vist jer.

Så er der selvfølgelig også en del af mine smykker hun kan arve og låne, men synes det er så fint, at hun allerede har sine egne.

My daughter’s jewellery, which she’ll be able to keep and wear all her life, if she wants to. True classics.

   

10 kommentarer

 • Hvor er det bare fint ;) Det er sådan en god gave ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, noget man altid kan have :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Camille. Hvad tænker du om kvaliteten på Jane Kønig- kæden? Jeg gav min datter en kuglekæde magen til og er bestemt ikke imponeret over hverken kæde eller lås. Ærgerligt – for fin er den. Kæden, som hun fik til jul, er allerede til reparation:-( Kh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg har haft min kæde siden julen 2013 og gået med den hver eneste dag. Det er dog ikke kuglekæden, men den almindelige samt to bogstaver + 1 diamant i oxideret sølv. Min har mistet en smule af oxideringen, men ellers synes jeg kvaliteten har holdt fint :) Bare lige et lille input herfra!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Ja, jeg har selv en lignende historie faktisk, så er også tilfreds :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Øv da! Jamen umiddelbart har jeg ikke haft grund til ikke at synes kvaliteten er god. Har ikke oplevet noget af det gå i stykker. Overfladebehandlingen bliver jo slidt af med tiden når det kun er belagt, men det ved man jo (desværre).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Jeg er heller ikke imponeret over kvaliteten – min egen halskæde er gået i stykker to gange nu. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Øv, det lyder da ikke så godt :(

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trins

  Øv, jeg ville ønske at mine piger var sådan nogle der havde lyst til at pynte sig med smykker, men der er de bare slet ikke…. (5 og 10 år – så hvis de var typerne, så var det nok skinnet igennem).
  Min yngste fik et fint Shamballa-armbånd , blot med med lilla snor og een logo-kugle med 2 diamanter. Hun fik det af sin gudmor ved dåben og det er jo rigtig smart fordi det kan udvides til at passe i mange år (du kender den der snore-lukkemetode).
  Måske en mulig storesøstergave til din datter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Det var egentlig en sød ide, altså det med en storesøstergave. Vi har godt nok købt gaver til begge unger, dels har vi købt et kæmpe arsenal af Bobles, så de har haft noget at lege sammen med nu hvor jeg ikke har kunnet bidrage så meget til leg, og dels får de spil og figurer til deres Wii når lillebror er ankommet. Så kan de nemlig lege lidt selv og sammen -forhåbentlig, indtil vi lige finder en god rytme ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

I ugens løb: Dress-gate! Tænk, tast, tal.