Afslappet i strikbukser

Rains – dansk regntøj man gerne vil have på ;)

Uf, kender I den der fornemmelse, når det bare står ned i stænger, man SKAL ud, og dilemmaet om enten at blive gennemblødt eller iføre sig topgrimt regntøj udspiller sig inde i hovedet? Jeg vælger altid sidstnævnte (og håber på ikke at møde nogen!), kan ikke overskue at blive våd eller fryse, men det er bare så øv!

Så nu tror jeg, at når jeg er færdig med at købe babytøj (tjek Regnbuen hvis I vil vide hvad jeg mener her), at jeg så vil prioritere noget ordentlig regntøj, som jeg rent faktisk gerne vil gå med. Der blivere jo ikke ligefrem færre ture ud i naturen dette år, så det vil nok være en meget god prioritering.

Jeg er helt sikker på, at det skal være fra danske “Rains”, der har formået at få skandinavisk minimalisme og praktik til at gå op i en højere enhed. Er helt vild med deres regntøj, som er yderst enkel, og så med enten lidt streetede eller klassiske referencer. Og så er flere af tingene unisex, det siger også lidt om hvor enkelt det er.

Nu er jeg jo topkedelig på det her område, og har udelukkende valgt noget i sort. Det fås selvfølgelig også i andre farver, men jeg vil helt klart gå efter det skal være så diskret som muligt ;)

 photo ll5720_zps09ee3287.jpg

Fra venstre øverst: regnbukser, frakke, trenchcoat, jakke, anorak, jakke med knapper.

Det fås bl.a. her, her, her og her, og noget af det er faktisk på udsalg lige nu.

Indeholder affiliate links.

I really like the Danish brand “Rains”. They make simple, yet cool raincoats and outerwear.

3 kommentarer

 • Cecilia

  Dejligt indlæg. Jeg mangler virkelig noget nyt regntøj, som gerne må se nogenlunde smart ud. Det fra Rains er en god kandidat.
  Jeg mangler også gummistøvler, men det er ikke nemt at finde, da jeg har rigtig tynde læggen. Man vil jo ikke svømme i dem haha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camille/Clamour 4 Glamour

   Hvad med Hunter? Synes generelt de er rimelig smalle i skaftet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg har været ude og investere i en Ilse Jacobsen regnjakke, som er super lækker! Har dog haft problemer med at finde nogle regnbukser, som ville passe til og ikke var virkelig grimme og kedelige. Disse regnbukser fra rain skal jeg helt sikkert have et nærmere kig på! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

 

Næste indlæg

Afslappet i strikbukser